Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un nou tip de teste pentru coronavirus a aparut in Belgia. Poate oferi un rezultat in 15 minute

B1 B1,
Un nou tip de teste pentru coronavirus a aparut in Belgia. Poate oferi un rezultat in 15 minute

Pe langa testele de biologie moleculara utilizate in laborator, care sunt putine si destul de lente, un nou test pentru Covid-19 care poate oferi un diagnostic in 15 minute a aparut in Belgia. Este vorba un. continuă pe B1

Coreea de Sud va trimite 2.000.000 de teste pentru coronavirus in Romania

O companie sud-coreeana a agreat sa trimita in Romania 20. 000 de kituri pentru testarea coronavirusului printr-un contract aranjat la nivel guvernamental, a anuntat duminica ministrul de externe de la Seul, citat de agentia Yonhap, potrivit hotnews. ro.

UPDATE Coreea de Sud va trimite 2.000.000 de teste pentru coronavirus in Romania Anuntul autoritatilor romane

O companie sud-coreeana a agreat sa trimita in Romania 20. 000 de kituri fiecare poate fi folosit la 100 de teste) pentru testarea coronavirusului printr-un contract aranjat la nivel guvernamental, a anuntat duminica ministrul de externe de la Seul, citat de agentia Yonhap.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Spania: Vicepremierul Carmen Calvo a fost testat din nou pentru coronavirus. Rezultatele sunt pozitive

VicepremierulspaniolCarmen Calvoa fost testat pentru coronavirus, pentru adouaoara miercuri,iar rezulatatelesuntpozitive. Secretariatul de stat a precizatca starea vicepresedintelui este.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat intr-un spital care poate trata astfel de pacienti,.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

Coreea de Sud ofera Romaniei doua milioane de teste pentru Covid-19

Coreea de Sud trimite Romaniei doua milioane de teste pentru depistarea Covid-19, in urma unui contr.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )