Libnet.ro
UNICEF

10:45

Spania: Vicepremierul Carmen Calvo a fost testat din nou pentru coronavirus. Rezultatele sunt pozitive

B1 B1,
Spania: Vicepremierul Carmen Calvo a fost testat din nou pentru coronavirus. Rezultatele sunt pozitive

VicepremierulspaniolCarmen Calvoa fost testat pentru coronavirus, pentru adouaoara miercuri,iar rezulatatelesuntpozitive. Secretariatul de stat a precizatca starea vicepresedintelui este. continuă pe B1

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Premierul Ludovic Orban, testat din nou pentru coronavirus

Carmen Uscatu: Catalin Carstoiu, managerul avem de toate de la Colectiv, din nou la conducerea Spitalului Universitar

Avem de toate loveste din nou, comenteaza Carmen Uscatu, presedintele Asociatiei Daruieste Viata, revenirea medicului Catalin Carstoiu in functia de manager al Spitalului Universitar, dupa demiterea Adrianei Nica de catre ministrul Victor Costache.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Printul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta simptome usoare dar altfel ramane in stare de sanatate buna, a anuntat Clarence House.

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus: Sunt optimist ca voi depasi repede acest episod

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Consiliului Judetean Suceava a fost internat la Spitalul Judetean Suceava marti seara si a confirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca se simte bine si ca are incredere in medicii suceveni.

Antrenorul Fatih Terim a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, in varsta de 66 de ani, a anuntat, luni, ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie pent.

Un pacient de la Spitalul de Arsi Bucuresti, diagnosticat cu COVID-19. Barbatul de 43 de ani fusese adus de la Spitalul Judetean Suceava, unde nu a fost testat 31 de contacti, dintre care 28 de cadre medicale

Un pacient in varsta de 43 de ani, ce a fost adus in noaptea dintre 20 si 21 martie la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, de la Spitalul Judetean Suceava, a.

FOTO Urme de urs in zapada, la 6 km de Alba Iulia: Mos Martin si-a facut aparitia din nou

Urme ale unui urs au fost observate din nou la cativa kilometri de Alba Iulia. Zona este peste raul Mures lucru care face ca animalul sa aiba putine sanse sa ajunga in oras.

Poluarea din Capitala e din nou la cote ridicate. Ministerul Mediului: A fost transmisa o avertizare catre Primaria Municipiului Bucuresti pentru dispunerea de masuri imediate

Poluare din Bucuresti este din nou la cote ridicate, desi traficul s-a redus semnificativ din cauza restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor furnizate de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )