Libnet.ro
UNICEF

15:00

O noua lovitura pentru Meghan si Harry, dupa mutarea in Canada. Au pierdut sute de milioane de dolari

Playtech Playtech,
O noua lovitura pentru Meghan si Harry, dupa mutarea in Canada. Au pierdut sute de milioane de dolari

Meghan Markle si Printul Harry trec printr-o perioada de tranzitie. Au decis sa se retraga din indatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice, impartindu-si timpul intre Regatul Unit si America. Un alt vis indeplinit este reprezentant de atingerea independentei financiare, care acum pare sa fie pe nisipuri miscatoare, pierzand sute de milioane de . continuă pe Playtech

Cum au reactionat vecinii lui Meghan Markle, dupa ce s-a mutat impreuna cu Harry si Archie in Canada

Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat in North Saanich, o statiune balneara din sudul Insulei Vancouver, Canada. Jurnalisti din intreaga lume au mers dupa ei pentru a surprinde modul in care se acomodeaza fostii membri ai Casei Regale a Marii Britanii, iar vecinii celor doi sunt nemultumiti de prezenta presei si cer sa fie .

Lovitura pentru Gina Pistol. Smiley a decis sa plece de acasa. De ce a luat decizia neasteptata

Smiley si Gina Pistol sunt din nou departe unul de altul. Dupa ce prezentatoarea show-ului de aventura Asia Express s-a intors in tara, Smiley a fost nevoit sa-i dea o veste trista. Acesta a decis sa plece de acasa. Gina si Smiley, din nou despartiti. Artistul a decis sa plece de acasa Abia daca Gina .

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. Ce spune ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vine cu asigurari. Oficialul a dat, marti, o noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei. O noua data pentru terminarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti ca metroul din Drumul Taberei va fi dat in folosinta in luna iunie a anului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )