Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua premiera marca Exatlon: show-ul Kanal D, cel mai urmarit program al zilei, reusind sa depaseasca inclusiv Stirile Pro TV

Adevărul Adevărul,
O noua premiera marca Exatlon: show-ul Kanal D, cel mai urmarit program al zilei, reusind sa depaseasca inclusiv Stirile Pro TV

Reality show-ul Exatlon a reusit sa marcheze o premiera pentru Kanal D: editia in care gimnasta Diana Bulimar a fost lider de audienta la nivelul intregii zile, depasind inclusiv Stirile Pro TV. continuă pe Adevărul

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Sharp Aquos S3 este cel mai compact smartphone de 6 inci

Sharp lanseaza de multi ani telefoane cu o rama inexistenta, iar noul Sharp Aquos S3 este doar cel mai recent dintre ele. inca de la primele telefoane mobile, a devenit evident ca este mult mai usor sa promovezi si sa comercializezi smartphone-uri cu superlative absolute in descriere. Indiferent cat esti de atehnic, apreciezi inevitabil un [].

Romanii, cel mai usor de manipulat prin Facebook

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un studiu stiintific realizat in mai multe tari, care arata ca romanii sunt cel mai usor de manipulat pe Facebook din Europa. Romania cu 53% este.

Duster, Duster si iar Duster. Modelul de la Mioveni este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa

Datele publicate in urma cu putin timp de Jato Dynamics arata ca Dacia Duster este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa. Podiumul este completat pe rand de Peugeot 2008 si Renault Captur.

Softbank si Arabia Saudita vor infiinta cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica

Fondul suveran de investitii din Arabia Saudita si grupul japonez SoftBank Group vor investi intr-o companie de productie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudita, care in timp ar urma sa devina cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica, a declarat directorul general de la Softbank, Masayoshi Son, transmite Reuters.

H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Grupul Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat, ieri, cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de haine nevandute in valoare de peste patru miliarde dolari, informeaza Bloomberg.

Siegfried Muresan, despre semnalele unei noi crize: PSD si ALDE au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani

Guvernarea PSD-ALDE este aspru criticata de la Bruxelles. Europarlamentarul Siegfried Muresan sustine ca cele doua partide au impins Romania la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani, acesta fiind, in.

Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Echitatea salariala, pachetul de beneficii extins asupra angajatului, dar si a familiei acestuia, recunoasterea meritelor, altfel decat prin salariu, accesul la noi oportunitati in cariera se numara printre cele mai importante criterii mentionate de angajati atunci cand vine vorba de fidelizarea fata de angajator, arata un studiu Aon. Potrivit acestuia, Adobe Romania este in continuare considerat cel mai bun angajator.

Grupul H and M a raportat pentru T1 cel mai scazut profit din ultimii 16 ani, din cauza stocurilor mari

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes and Mauritz H and M) a raportat astazi cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in tara noastra, si in tari precum Mexic si India, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Cel mai bun remediu pentru anemie

Primavara iti pune la dispozitie o serie de plante extrem de bogate in vitamine si minerale, esentiale unui organism puternic, mai ales daca te confrunti cu anemie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )