Libnet.ro
UNICEF

22:15

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces. Cate cazuri au fost raportate

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces. Cate cazuri au fost raportate

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca un deces al unei hunedorence infectata cu Covid 19 a fost raportat luni. continuă pe Adevărul

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul.

Trei femei cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani au murit dupa ce au fost infectate cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.159

Inca trei persoane infectate cu noul coronavirus au decedat in spitale, astfe incat numarul total al celor care au murit este de 1. 159, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba de trei femei, cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani, care aveau comorbiditati.

VIDEO Scandal la o manastire din judetul Hunedoara: Doi barbati, agresati de enoriasi dupa ce le-au reprosat calugaritelor ca se tine slujba in biserica

Doi barbati care au avut divergente cu maicutele de la Manastirea Jiet din judetul Hunedoara, dupa ce le-au atras atentia ca incalca legea tinand slujba religioasa de duminica in biserica, au fost agresati de enoriasi. Ulterior, cei doi barbati agresati s-au prezentat la UPU Petrosani declarand ca au fost victimele unei agresiuni.

Studiu. Noul coronavirus se ia prin materiile fecale. Ce reguli trebuie sa respecti

Specialistii americani au facut studii in laborator si au demonstrat ca noul coronavirus traieste in materiile fecale, deci, in consecinta se poate astfel raspandi mai departe.

213 de noi imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 18.283 de cazuri

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 18. 283 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 213 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 193 decese, iar 11. 630 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a ajuns la 177.

O asistenta medicala din Botosani a decedat dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus face victime in intrega lume, iar cadrele medicale care sunt nevoite sa ingrijeasca pacienti infectati cu noul coronavirus cunt cele mai supuse pericolului. in acest context, Romania a i.

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres.

IN CADRUL PROIECTULUI TESTAM PENTRU BUCURESTI: Peste 3.000 de bucuresteni s-au inscris pentru a fi testati pentru noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris, pana in prezent, pentru a fi testati pentru noul coronavirus, in cadrul proiectului Testam pentru Bucuresti. Aplicatia in care se fac inscrierile este functionala de vineri.

Peste 3000 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita la noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati pentru noul coronavirus in primele ore dupa l.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )