Libnet.ro
UNICEF

09:30

Novak Djokovic, primul finalist de la Australian Open dupa ce l-a invins pe marele rival, Roger Federer

B1 B1,
Novak Djokovic, primul finalist de la Australian Open dupa ce l-a invins pe marele rival, Roger Federer

Novak Djokovic isi continua parcursul spre un nou trofeu de Grand Slam! Acesta a trecut joi de marele rival Roger Federer in semifinalele de la Australian Open si este la un pas de al 17-lea turneu de Grand Slam al. continuă pe B1

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3).

Djokovici va juca duminica pentru al optulea titlu la Australian Open, dupa o victorie logica in fata lui Federer

Novak Djokovici s-a calificat, joi, in a opta finala a carierei la Australian Open, dupa o victorie previzibila in fata lui Roger Federer. Desi chiar si cu cateva ore inainte de startul meciului era incerta prezenta elvetianului pe teren, din cauza problemelor avute la inghinali in timpul sfertului de finala maraton cu Tennys Sandgren, Federer nu a declinat lupta, ba chiar a oferit o replica aspra in primul set, cedand insa clar pe final.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

Muguruza o executa pe Simona Halep, in semifinale la Australian Open, dupa un meci dur!

Garbine Muguruza a invins-o la fotofinis pe Simona Halep, 7-68), 7-5, calificandu-se in finala Australian Open 2020, acolo unde o va infrunta pe Sofia Kenin. Simona nu a reusit sa castige set nici cand a revenit impresionant actul 1, de la 5-4 plus serviciu pentru spaniola), nici cand si-a construit un avantaj minim actul 2, unde a condus 4-2, 5-3 si a servit la 5-4).

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Rafael Nadal paraseste Australian Open din sferturi dupa ce a fost invins de Dominic Thiem intr-un meci foarte echilibrat

Liderul mondial Rafael Nadal a fost invins miercuri in sferturile de finala de la Australian Open dupa un meci maraton de peste ore impotriva austriacului Dominic Thiem. Desi s-a luptat mereu de la egal la egal.

Nadal, invins in sferturi la Australian Open, de Thiem. Spaniolul poate pierde si sefia in clasamentul mondial

Dominic Thiem il va infrunta pe Alexander Zverev, vineri, in ultima semifinala a tablourilor de simplu la Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in sferturi in fata liderului mondial, Rafael Nadal: 7-63), 7-64), 4-6, 7-66). Ibericul rateaza si in 2020 sansa unui al doilea titlu la Melbourne, dar si oportunitatea de a-l egala pe Roger Federer la numarul de trofee de Mare Slem castigate in cariera 20).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )