Libnet.ro
UNICEF

16:00

Numarul deceselor din cauza COVID-19 a scazut din nou in Italia

Antena3 Antena3,
Numarul deceselor din cauza COVID-19 a scazut din nou in Italia

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 17. 669 de morti in Italia, cu 542 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 139. continuă pe Antena3

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 156. Ultima victima, un barbat din Bihor

Inca cinci persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirus, in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 156.

Bilantul deceselor din cauza covid-10 in lume depaseste pragul de 70.000

Pandemia noului coronavirus a depasit pragul de 70. 000 de morti in lume - aproape trei sferturi in Europa - de cand a aparut in decembrie in China, potrivit unui bilant realizat luni din surse oficiale de catre AFP.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

inca sase romani si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 182

Numarul mortilor din cauza infectarii cu coronavirus a ajuns la 182. Ultima victima este o femeie de 70 de ani din Bucuresti.

COVID-19 |Nou bilant in Italia: creste numarul deceselor, dar scade semnificativ numarul de noi infectari

Numarul persoanelor ucise de COVID-19 in Italia a crescut luni la 636, cu peste o suta mai multe fata de ziua anterioara, scazand in schimb semnificativ cel al noilor cazuri confirmate, a anuntat Protectia Civila italiana.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 205, dupa confirmarea, miercuri dimineata a opt morti din cauza coronavirusului

Numarul deceselor provcate de coronavirus a ajuns la 205, dupa ce miercuri au fost anuntate oficial opt decese, inclusiv cel al ambulantierului de 53 de ani de la Suceava.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Coronavirus in Romania: Alte cinci persoane au murit, numarul deceselor urca la 215

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 53 si 89 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, astfel incat bilantul total urca la 215, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

Vesti bune din Spania: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in descrestere pentru a patra zi consecutiv

In Spania, una dintre cele mai afectate tari europene de coronavirus, numarul deceselor este in descrestere pentru a patra zi consecutiv, generand astfel speranta ca varful epidemiei a fost depasit, noteaza Guardian. Astfel, luni, autoritatile au raportat 637 de decese, cel mai mic numar inregistrat in 24 de ore, din 24 martie si pana acum.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a urcat la 207

Numarul deceselor provocate de Covid-19 a urcat la 207, dupa ce autoritatile au confirmat moartea a doua persoane, un barbat, 67 de ani din judetul Hunedoara si altul de 63 de ani din judetul Alba. Primul caz s-a prezentat in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Brad si a fost internat in 02. 2020, in Spitalul Municipal Orastie. Pe data de 06. 2020 a fost transferat in Spitalul Judetean Deva-Sectia Boli Infectioase-ATI, cu diagnosticul Metaplazie mieloida. Diabet zaharat. Insuficienta respiratorie. A fost confirmat pe 05. 2020 in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Data decesului: 07.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )