Libnet.ro
UNICEF

12:15

Orban cu Iohannis valideaza azi lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Hotnews Hotnews,
 Orban cu Iohannis valideaza azi lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament. continuă pe Hotnews

Orban a anuntat lista ministrilor din Guvernul PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat astazi, lista ministrilor din noul cabinet, ce urmeaza sa primeasca votul de investitutura saptamana viitoare, pe data 4 noiembrie.

Orban valideaza azi cu Iohannis lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament.

Lista ministrilor din Guvernul Orban. Audierile candidatilor vor incepe pe 29 octombrie

Se contureazalista finala a ministrilor care vor face parte din viitorul Executiv. Pe lista premierului desemnat sunt surprize, insa cea mai importanta dintre ele este numele Ralucai Turcan la Ministerul.

Tariceanu critica lista ministrilor lui Orban: Mi se pare o greseala la Ministerul Apararii. Niciodata la conducerea politica a armatei nu s-a mai numit un cadru activ

Calin Popescu Tariceanu vine cu critici dure cu privire la lista ministrilor lui Ludovic Orban, asta dupa ce a declarat public ca va sustine in Parlament noul guvern. Presedintele ALDE sustine ca este.

Barna: Am ajuns la un acord, a avut loc o strangere de mana, urmand sa vedem si lista ministrilor. Suntem foarte aproape de sustinerea acestui guvern

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, marti, ca probabil spre finalul saptamanii, dupa ce va vedea lista membrilor Guvernului, va lua o decizie finala de sustinere a investiturii acestui guvern. Am ajuns la un acord, a avut loc o strangere de mana, bineinteles urmand sa vedem si lista ministrilor, a spus Barna, mentionand ca suntem foarte aproape de aceasta sustinere.

Liberalii stabilesc, joi, LISTA FINALA a ministrilor din cabinetul Orban: Componenta echipei si programul de guvernare, depuse la Parlament

Liberalii se reunesc joi, la ora 13. 00, in sedinta Biroului Politic National BPN), pentru a stabili lista finala a ministrilor din guvernul Orban. Ulterior, lista membrilor cabinetului si programul de.

Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

La 15 ani dupa ce a intrat in politica mare, Raluca Turcan isi vede implinit visul cu ochii. E pe cale sa devina vicepremier in Guvernul Ludovic Orban, sigur daca cabinetulva trece de votul Parlamentului.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Cine sunt ministrii-problema din guvernul Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il va supune votului Parlamentului. Victor Sebastian Costache a fost propus ministru al Sanatatii. Specialist.

Ludovic Orban anunta disponibilizari. Cine sunt oamenii din Guvern care vor pleca

Ludovic Orban a anuntat disponibilizari. Premierul desemnat a sustinut ca in urmatorul Executiv se va face o analiza rigurpasa iar multi dinter actualii oameni din Guvern vor fi conediati. Va spun din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )