Libnet.ro
UNICEF

21:00

Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Frankfurt va asteapta la Salonul Auto Bucuresti 2013

Antena3 Antena3,
Numeroase premiere nationale si cele mai recente modele auto venite direct de la Frankfurt va asteapta la Salonul Auto Bucuresti 2013

In aceasta toamna, in perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2013. Evenimentul implineste anul acesta 20 de ani de la prima. continuă pe Antena3

Noi dosare anticoruptie. Cine sunt judecatorii, europarlamentarii, mogulii media, actualii si fostii ministri din cele mai recente dosare de coruptie monitorizate de HotNews.ro

Doi europarlamentari romani au intrat in atentia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie - unul pentru trafic de influenta in perioada in care a fost ministru al Transporturilor, celalalt pentru promisiunea de a face lobby la Parlamentul European contra cost. O judecatoare a fost arestata preventiv pentru luare de mita in schimbul acordarii de solutii favorabile in mai multe dosare, iar moguli media au fost trimisi in judecata pentru santaj. Acestea sunt doar Din celcateva dintre cele 12 noi dosare de mare coruptie monitorizate de HotNews. ro in sectiunea Anticoruptie. Din cele 12 noi dosare, 10 sunt instrumentate de catre procurorii DNA, institutie cheie in lupta anticoruptie si a care a facut subiectul stirilor ultimelor zile prin revocarea sefilor de sectie de catre Ministrul Justitiei. Vezi in sectiune toate cele 38 de dosare monitorizate, vezi cine pentru ce este judecat, cate dosare s-au blocat la parchet si cate sute si mii de zile intarziere au adunat unele dosare .

Toyota este cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial

Desi marcile germane domina pietele internationale, Toyota este si in anul 2013 cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial. Se pare ca producatorul Japonez a reusit sa surclaseze marii producatori germani cum.

Cele mai mari tranzactii din comertul electronic in criza: Naspers si Radu Georgescu sunt in top

Dintre cele zece cele mai mari tranzactii din comertul online romanesc, cele mai multe i-au implicat pe antreprenorul Radu Georgescu si grupul sud-african Naspers. Astfel, Naspers a fost parte a patru tranzactii, iar Radu Georgescu a trei dintre ele.

Presedintele Bancii Mondiale: Tarile sarace vor fi cele mai afectate de blocajul federal din S.U.A.

Jim Yong Kim, presedintele Bancii Mondiale, a averizat ca, daca Statele Unite nu isi vor majora plafonul legal al datoriei lor publice, economia globala va fi devastata, cele mai vizate fiind tarile sarace.

S-a lansat comparatorul oficial de tarife telecom: romanii pot afla online care sunt cele mai avantajoase oferte de internet si telefonie

Consumatorii romani pot, incepand de miercuri, sa compare peste 3,5 milioane de oferte de telefonie fixa, mobila si internet in banda larga disponibile in aplicatia online pentru compararea ofertelor telecom Veritel. ro, gestionata de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Utilizatorii pot afla in trei pasi care sunt cele mai avantajoase oferte pentru ei: aleg categoria de servicii, introduc estimarile proprii de consum si primesc o lista cu primele 25 de planuri tarifare care corespund criteriilor selectate, ordonate in ordinea crescatoare a pretului. Aplicatia a fost dezvoltata de grupul UTI, care a castigat o licitatie in acest sens, contract in valoare de peste 1,06 milioane lei fara TVA) finantat cu fonduri europene.

Pretul gigacaloriei stabilit la Vaslui, unul dintre cele mai mari din tara

Pretul gigacaloriei pentru energia termica furnizata in sistem centralizat a fost stabilit la 451 de lei in municipiul Vaslui pentru sezonul rece 2013 - 2014, in crestere cu 20 de lei fata de iarna trecuta, fiind unul dintre cele mai mari costuri ale caldurii din tara.

Cladiri propuse spre expertizare seismica. Cele mai multe, la Constanta

Un numar de 66 cladiri sunt propuse spre expertizare seismica in principalele localitati din judetul Constanta. Cele mai multe dintre acestea se afla in municipiul Constanta - 25.

Situatie paradoxala: Romanii beneficiaza de cele mai mici marje si rate din regiune la creditele in moneda locala

Bancile din Romania au pe medie cele mai mici marje si costuri totale din regiune la creditele in monede locale pentru populatie, in ciuda unei rate de politica monetara inalta si a perceptiei publice, influentata de costul redus al finantarilor in euro, reiese dintr-un studiu Raiffeisen Bank, citat de Mediafax. Potrivit economistului sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, o analiza mai atenta a costului total al creditelor de consum si a celor imobiliare in lei indica o situatie paradoxala fata de perceptia publica, unde s-a fixat ideea ca finantarile in lei sunt foarte costisitoare, dar cifrele arata ca romanii se imprumuta in lei mai ieftin decat reusesc polonezii in zloti, ungurii in forinti, sau cehii in coroane.

UPDATE Situatie paradoxala: Romanii beneficiaza de cele mai mici marje si rate din regiune la creditele in moneda locala

Bancile din Romania au pe medie cele mai mici marje si costuri totale din regiune la creditele in monede locale pentru populatie, in ciuda unei rate de politica monetara inalta si a perceptiei publice, influentata de costul redus al finantarilor in euro, reiese dintr-un studiu Raiffeisen Bank, citat de Mediafax. Potrivit economistului sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, o analiza mai atenta a costului total al creditelor de consum si a celor imobiliare in lei indica o situatie paradoxala fata de perceptia publica, unde s-a fixat ideea ca finantarile in lei sunt foarte costisitoare, dar cifrele arata ca romanii se imprumuta in lei mai ieftin decat reusesc polonezii in zloti, ungurii in forinti, sau cehii in coroane. Vezi prezentarea in atasament.

Studiu: iPhone-urile, cele mai dorite telefoane de romani

Romanii sunt din ce in ce mai interesati de smartphone-uri. Potrivit ultimului studiu Our Mobile Planet, 28% din romani au un telefon inteligent. Printre cele mai cautate terminale sunt cele de la Apple, potrivit unui studiu recent.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )