Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numire controversata la Cotroceni. Fosta consiliera a lui Klaus Iohannis a depus juramantul pentru functia de judecator la CCR

Antena3 Antena3,
Numire controversata la Cotroceni. Fosta consiliera a lui Klaus Iohannis a depus juramantul pentru functia de judecator la CCR

UPDATEFostul consilier prezidential, Simina Tanasescu, a depus, marti, juramantul de investitura in functia de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei, in fata presedintelui Klaus. continuă pe Antena3

Fosta consiliera a lui Klaus Iohannis, numita judecator la CCR

Fostul consilier prezidential, Simina Tanasescu depune martijuramantul pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale. Elena- Simina Tanasescu a fost propusa pentru functie de presedintele.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul: Ana Birchall este, OFICIAL, vice-premier interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care o desemneaza pe Ana Birchall in functia de vice-premier, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] .

Klaus Iohannis, despre situatia politica de la Chisinau: Criza poate fi rezolvata doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a expus duminica, 9 iunie, cu privire la situatia politica din Republica Moldova. Presedintele roman a adresat tuturor fortelor politice de la Chisinau un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept.

Klaus Iohannis reactioneaza la situatia din Moldova. Adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei

Fata de evolutiile politice recente din Republica Moldova, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei si a.

Presedintele Klaus Iohannis, apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis adreseaza tuturor fortelor politice din Republica Moldova un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept. Fata de evolutiile politice recente din Republica.

Mihai Fifor, somatie pentru Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui sa ne explice ce a facut in aceasta calitate

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, i-a transmisun mesaj lui Klaus Iohannis caruia ii cere sa isi asume esecul dupa ce Romania a pierdut sansa unui nou mandat de membru nepermanent.

Klaus Iohannis: Declaratiile iresponsabile ale unor reprezentanti de nivel inalt au condus la reticenta fata de candidatura Romaniei in CS al ONU

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota, cu regret, de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru intervalul 2020 - 2021, in urma votului care a avut loc.

Mihai Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU. Klaus Iohannis sa-si asume acest esec diplomatic major

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )