Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nunta online, din cauza epidemiei de coronavirus! Invitatii au petrecut, mirii s-au uitat la ei, pe Internet (FOTO)

B1 B1,
Nunta online, din cauza epidemiei de coronavirus! Invitatii au petrecut, mirii s-au uitat la ei, pe Internet (FOTO)

Noi tineri chinezi stabiliti Singapore au trebuit sa modifice total nunta din cauza coronavirusului. Cei doi au petrecut Anul Nou acasa, in Hunan, iar la intoarcere, pe fondul isteriei mondiale creata. continuă pe B1

Hyundai suspenda productia in Coreea de Sud dupa ce au aparut mari probleme cu fluxul de componente chinezesti, din cauza epidemiei aparute in regiunea Wuhan

Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea productiei la furnizorii din China face imposibila constructia de masini. Multe companii si-au intrerupt productia din cauza raspandirii coronavirusului si mai multi producatori auto si-au suspendat productia din lipsa de componente.

Hong Kong: Recesiunea se adanceste, iar perspectivele se inrautatesc din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Economia din Hong Kong s-a contractat in 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters, citat de Agerpres. Analistii avertizeaza ca tendinta va continua, deoarece nu se intrevede un final al protestelor, iar efectele epidemiei cu coronavirus din China afecteaza si regiunea semiautonoma, unde s-au confirmat deja 15 cazuri de imbolnaviri cu noul virus gripal.

Gigantul auto a inchis fabricile din cazua epidemiei de coronavirus! Detalii de ultima ora

Epidemia de coronavirus afecteaza inclusiv industria constructoare de masini. in acest context, Hyundai a anuntat ca-si intrerupe cateva zile productia in Coreea de Sud din cauza ca oprirea producti.

Posta Romana, decizie radicala. Suspenda expedierile catre China, din cauza coronavirusului

Posta Romana suspenda temporar serviciile de expediere catre China, din cauza epidemiei cu coronavirus.

Un restaurant din Praga interzice accesul tuturor cetatenilor chinezi din cauzaepidemiei de coronavirus. Discriminare, suntem oameni, nu virusi

Patronul unui restaurant vietnamez din Praga nu le permite clientilor chinezi sa-i treaca pragul de teama epidemiei cu coronavirus izbucnita in China.

Dupa gratii, din cauza coronavirus: cat de agresive au ajuns autoritatile cu posibilii bolnavi

Autoritatile de pe intregul mapamond sunt disperate sa opreasca, pe cat posibil, raspandirea coronavirus. O parte din efort, insa, tine si de oamenii posibil infectati care trebuie sa respecte carantina. in contextul in care China pare sa fie sursa infectiei cu coronavirus si locul din care au plecat toti bolnavii de pe glob, politistii de .

LIVETEXT VIDEO Numarul deceselor provocate de coronavirus a urcat la 427 Virusul a ajuns si in Belgia OMS: Nu este o pandemie

Hong Kong a raportat marti primul deces din cauza noului coronavirus, aceasta fiind a doua persoana din afara Chinei continentale ucisa de epidemia care a provocat pana acum aproape 420 de victime, raspandindu-se tot mai mult prin lume si provocand temeri in privinta economiei globale, transmite Reuters. in ultimele 24 de ore au fost evacuati si mai multi cetateni straini din orasul Wuhan, iar mii de persoane sunt blocate pe o nava de croaziera japoneza dupa ce un pasager a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. 47 Xi Jinping straluceste prin absenta, desi a declarat acum o saptamana ca a preluat personal comanda luptei anti-epidemie15. 41 Beijingul devine si el un oras fantoma dupa ce autoritatile au cerut oamenilor sa stea acasa VIDEO)15. 29 Rusia a trimis avioane pentru evacuarea cetatenilor sai din Wuhan si Hubei13. 51 OMS spune ca nu exista dovezi privind mutatii ale coronavirusului: Este un virus foarte stabil 12:31 China anunta ca rata de mortalitate a coronavirusului este de 2,1% la nivel national. De ce aceasta cifra este, probabil, supraestimata.

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )