Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Adevărul Adevărul,
Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Doar 156 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana pentru cei peste 8. 000 de someri din judetul Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domneiul constructiilor si confectiilor metalice, 43. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

Cele mai frumoase locuri din Rusia: orasele rusesti intesate cu obiective turistice

Cele mai frumoase locuri din Rusia. Desi romanii nu se dau in vant dupa destinatiile rusesti cand vine vorba de vacanta, aceasta tara are multe obiective turistice de exceptie, orasele sale fiind cu adevarat fermecatoare.

MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

Interpreta americana Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminica seara, a fost dominata de reunirea artistei cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020.

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware

Printr-o miscare surprinzatoare de trupe a celor de la Dell, Alienware 18 a fost reinviat, iar celelalte modele de laptopuri au fost actualizate. Majoritatea analizelor din piata sistemelor de gaming confirma faptul ca PC-urile Alienware sunt cele mai performante din lume, cu o fiabilitate sporita, nivel ridicat de flexibilitate la capitolul configuratie hardware si alte [] Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

Este o crima. Unul dintre cele mai importante temple antice a fost distrus

Militantii gruparii Stat Islamic din Siria au avariat grav Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, intr-o explozie de amploare produsa duminica la Palmira, au declarat activisti cita.

Una dintre cele mai mari descoperiri de gaze naturale din lume. Zacamantul este urias

Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )