Libnet.ro
UNICEF

18:00

Este o crima. Unul dintre cele mai importante temple antice a fost distrus

Antena3 Antena3,
Este o crima. Unul dintre cele mai importante temple antice a fost distrus

Militantii gruparii Stat Islamic din Siria au avariat grav Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, intr-o explozie de amploare produsa duminica la Palmira, au declarat activisti cita. continuă pe Antena3

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

Una dintre cele mai mari descoperiri de gaze naturale din lume. Zacamantul este urias

Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele.

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

Bufnitele din Ploiesti, fotbalistii care se antrenau pe intuneric pentru a nu fi spionati. Povestea uneia dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Romania

Cu mult inainte ca Petrolul sa devina una dintre cele echipele din Romania cu cei mai multi suporteri, un alt club de fotbal facea istorie in Ploiesti. Atletic Club United sau Bufnitele, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din tara, formata doar din jucatori straini, se antrena pe intuneric pentru ca adversarii sa nu-i spioneze si sa le descifreze jocul.

Unul dintre cei mai mari baritoni romani, Dan Iordachescu, a murit

Baritonul Dan Iordachescu a murit, duminica, la varsta de 85 de ani, dupa o lung suferinta, a anuntat Opera Nationala Bucuresti.

Cele mai mari companii din Transnistria, la marginea prapastiei. Au taiat din bugetul regiunii 30 milioane de dolari

Cele mai importante intreprinderi din regiunea transnistreana si care furnizau cei mai multi bani la buget au redus esential din volumul productiei care a cauzat o scadere a veniturilor.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

inca un sit arheologic din Palmira, DISTRUS de teroristii din Statul Islamic

Teroristii din Gruparea Stat Islamic au distrus un nou templu, in Palmira. Este vorba despre Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, care a fost avariat, duminica, in urma unei explozii de amploare.

Gruparea Stat Islamic a distrus un alt templu antic din orasul Palmira

Militantii gruparii Stat Islamic din Siria au avariat grav Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, intr-o explozie de amploare produsa duminica la Palmira, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina.

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )