Libnet.ro
UNICEF

09:31

OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Adevărul Adevărul,
OFICIAL Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a consumat droguri si alcool duminica inainte de accidentul pe care l-a provocat la iesirea din Bucuresti, in urma caruia un tanar si-a pierdut viata. Cel putin asa reiese din rezultatele preliminare ale testelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici. continuă pe Adevărul

Oficial: Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 gl alcool pur in sange si a fost depistat pozitiv pentru cocaina

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentratie 1,96 gl alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 gl alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tanarul consumase cocaina, a anuntat parchetul, potrivit Mediafax. Noi informatii despre starea lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias. Este in stare grava, riscul vital nu a trecut.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie ridicata in momentul accidentului

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele LPF, continua sa fie internat la sectia de terapie intensiva a spitalului Elias, dar intre timp au iesit la lumina probele biologice.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs .

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Parchetul dezvaluie cat de BEAT si DROGAT era Mario Iorgulescu atunci cand A UCIS un tanar tatic

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Gino Iorgulescu, avea o co.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, face marturisiri sfasietoare

Mama lui Dany Vicol, tanarul mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, a gasit puterea sa vorbeasca despre drama prin care trece. Femeia a mai pierdut un copil in urma cu mai multi ani, din cauza unei boli incurabile. Mama tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu face marturisiri sfasietoare Mario Iorgulescu, fiul fostului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )