Libnet.ro
UNICEF

16:00

Oftalmologul care stapaneste cea mai moderna tehnica de corectie a dioptriilor cu laser: Dureaza doar cateva minute

Adevărul Adevărul,
Oftalmologul care stapaneste cea mai moderna tehnica de corectie a dioptriilor cu laser: Dureaza doar cateva minute

La 44 de ani, Andrei Filip este unul dintre cei doar trei chirurgi oftalmologi din Romania care fac operatii cu ReLEx Smile, cel mai performant laser pentru corectarea dioptriilor mari. continuă pe Adevărul

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului a fost finalizata

Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului, a fost finalizata in urma unei investitii de aproximativ 33 de milioane de euro. Primele companii care au inchiriat spatii in proiect au inceput deja sa isi relocheze sediile, in timp ce celelalte vor urma in perioada imediat urmatoare.

O specie care a existat n Madagascar acum peste un mileniu, declarata cea mai mare pasare care a trait vreodata pe Pamnt

Vorombe titan, o specie din Madagascar, disparuta in urma cu multe secole, a primit din partea oamenilor de stiinta din Londra titulatura oficiala de cea mai mare pasare care a trait vreodata pe Terra, informeaza PA, citata de Agerpres.

Cea mai scazuta temperatura a toamnei s-a nregistrat la Miercurea Ciuc: Termometrele au aratat -4 grade

Mercurul termometrelor a coborat la Miercurea Ciuc, in noaptea de marti spre miercuri, pana la minus 4 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din judet in aceasta toamna, in timp ce la Odorheiu Secuiesc temperatura a avut cea mai coborata valoare inregistrata vreodata in aceasta zi, de minus 3 grade.

VIDEO Record Guinness Book pentru cea mai mare harta formata din oameni, stabilit la Alba Iulia

807 persoane, majoritatea elevi, au stabilit, sambata, la Alba Iulia, un record mondial, Romania intrand astfel in Guinness Book cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Record Guinness la Alba Iulia: cea mai mare imagine a unei tari formata din oameni. Cifra 100 realizata simbolic in harta Romaniei

Mii de copii, tineri si adulti din 67 de localitati din toata tara au sosit sambata in Alba Iulia pentru a intra in Guinness World Records cu cea mai mare harta a unei tari formata din oameni, in cadrul unui eveniment special. in interiorul hartii Romaniei formata din oameni a fost creata si cifra 100, in semn de respect fata de Marea Unirea de la 1918.

Micul stat San Marino, destinatia din Europa cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

San Marino, unul dintre cele mai mici state independente din lume, a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de turisti dintre toate statele europene - peste 30%. Alte destinatii cu cresteri semnificative ale numarului de vizitatori sunt Georgia,.

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume, vanduta 17 milioane de dolari. Sunt decorati cu aur, matase si sute de diamante (VIDEO)

Cea mai scumpa pereche de pantofi a fost scoasa la vanzare la Dubai, pentru 17 milioane de doalri. Pantofii au fost expusi in hotelul Burj Al Arab din Dubai, iar producatorul, Jada Dubai, spune ca pantofii cu.

Minus 3,8 grade intr-un oras din Romania, cea mai scazuta temperatura a toamnei

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat, miercuri dimineata, minus 3,8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura a unei zile de toamna de anul acesta, din zonele locuite din tara, iar meteorologii se.

Le Vif: Dupa Irlanda, Flandra ar fi cea mai afectata de Brexit

Dupa Irlanda, Flandra ar fi cea mai afectata de o iesirea a Regatului Unit din Uniunea Europeana fara un acord negociat no deal), a declarat luni ministrul-presedinte flamand Geert Bourgeois in declaratia sa din septembrie catre Parlamentul flamand. Decizia suverana a britanicilor de a parasi UE risca sa se transforme intr-o o eroare suverana, a comentat Bourgeois, potrivit Le Vif, citat de Rador.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )