Libnet.ro
UNICEF

07:00

Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai (ne)vinovat din tara?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai (ne)vinovat din tara?

Am asteptat cu interes lectia de economie promisa de senatorul Florin Citu, presedintele Comisiei economice a Senatului, inainte de intalnirea cu membrii Consiliului de Administratie al BNR, a carei tema a fost Evolutia inflatiei si implicatiile pentru economia Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Hagi si-a ales favoritii! Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile in viziunea Regelei si unde crede el ca isi are locul

Gheorghe Hagi, socotit cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile, a dezvaluit care este in opinia sa, cel mai valoros 11 din istorie.

Hagi si-a ales favoritii! Cum arata cel mai bun 11 din toate timpurile in viziunea Regelui si unde crede el ca isi are locul

Gheorghe Hagi, socotit cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile, a dezvaluit care este, in opinia sa, cel mai valoros 11 din istorie.

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

Care e cel mai sigur loc intr-un autocar in caz de accident

Un accident rutier in care este implicat un autocar se poate lasa cu urmari grave. Tocmai de aceea, unii dintre pasageri aleg locul in functie de unde cred ei ca e mai sigur. Pasagerii aleg un loc in autocar, daca au optiunea sa aleaga, in functie de unde cred ei ca e cel mai sigur.

UPDATE VIDEO Fasia Gaza, unele dintre cele mai sangeroase violente din ultimele decenii: 16 palestinieni au fost ucisi, peste 350 sunt raniti

Cel putin 16 palestinieni din Fasia Gaza au fost ucisi vineri de armata israeliana in cadrul tensiunilor de la granita dintre mii de manifestanti palestinieni si soldati evrei, care au degenerat in violente, printre cele mai sangeroase din ultimele decenii, scrie AFP.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! .

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara

Pelerinaje de Florii organizate in mai multe orase din tara. Crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sunt asteptati sa participe la evenimentele organizate pentru a celebra intrarea lui Iisus.

Unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile si-a luat zilele dupa ce copiii lui s-au casatorit intre ei!

Constantin Poroineanu, unul dintre cei mai bogati mosieri din istoria Romaniei, greseste, in tinerete, si, desi este casatorit si are un baiat, Sergiu, se indragosteste de o studenta parizianca cu care.

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim.

Interviu cu cel mai tare hacker roman: Cum ne este furata identitatea pe internet

Un cunoscut hacker din Romania, care a trecut de partea cealalta a baricadei, a facut declaratii in exclusivitate in emisiunea Editie de weekend. Cel supranumit TinKode a facut marturisiri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )