Libnet.ro
UNICEF

09:31

Omul care a castigat cel mai important Oscar din 2018

Playtech Playtech,
Omul care a castigat cel mai important Oscar din 2018

Premiile Oscar au venit si s-au dus. Au lasat in urma castigatori si regrete, dar pentru un anumit om au adus, probabil, cea mai mare bucurie. Acest om e Roger Deakins si te inteleg daca nu iti zice nimic numele lui. Premiile de la Oscar sunt visul oricarui actor sau regizor. Daca ai fi ales []. continuă pe Playtech

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca zilnic

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut dramatic.

Ti-ai fi imaginat? Care sunt cele mai vechi cuvinte din limba romana

Dupa ce a studiat aproximativ 200 de cuvinte comune in toate limbile europene si asiatice, cercetatorii i au tras concluzia ca aproximativ 23 de cuvinte au radacini comune. Cele mai vechi 20 de cuvinte.

Cel mai bun 11 din Liga 1 Betano

In cateva zile vor incepe playoff-ul si playout-ul Ligii 1 Betano. Dupa sezonul regulat stim care sunt favoritele la titlu, cine are sanse mici sa ramana in primul esalon, dar si care au fost surprizele si dezamagirile campionatului. Cum arata, insa, cel mai bun 11 al campionatului?.

Loto 6/49: Cel mai mare report din istorie la jocul Joker

Loto 6/49. Loteria Romana inregistreaza un report de aproximativ 3,8 milioane de euro la Joker, categoria I, si de peste 700. 000 de euro la aceeasi categorie la Loto 6/49, dupa tragerile de joi, 8 martie,.

Viata extravaganta a miliardarului norvegian Gustav Magnar, al treilea cel mai tanar miliardar din lume

Pentru cine considera modul in care traiesc cei mai bogati oameni ai lumii ca fiind un lucru extrem de fascinant, Gustav Magnar Witzoe, cel mai bogat om din Norvegia si al treilea cel mai tanar miliardar din lume, este cu siguranta un subiect de studiu mai mult decat interesant.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )