Libnet.ro
UNICEF

12:30

Opt scoli din Bucuresti raman inchise, dupa ce au fost trecute din scenariul galben in cel rosu

Adevărul Adevărul,
Opt scoli din Bucuresti raman inchise, dupa ce au fost trecute din scenariul galben in cel rosu

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a aprobat, in sedinta de duminica, trecerea a opt unitati de invatamant din Capitala, aflate in scenariul galben, la scenariul rosu, iar cinci scoli care erau incadrate in scenariul rosu au fost trecute in cel galben, potrivit unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

18 scoli din Bucuresti raman inchise luni, iar elevii vor invata online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, a decis, joi, ca 18 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online, conform scenariului rosu.

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

Primele scoli din Bucuresti care se inchid inainte de a se deschide - E vorba despre un scenariu rosu

Doua scoli din Capitala se inchid chiar inainte de deschiderea anului scolar, avand in vedere ca ele incep cu un scenariu rosu, care se aplica in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

53 de scoli din Spania, infectate doar dupa prima saptamana de cursuri

Opt milioane de elevi s-au intors la cursuri in peste 28. 000 de scoli si licee din Spania. Autoritatile au angajat zeci de mii de profesori si au stabilit un protocol clar in cazul imbolnavirii cu COVID-19, Prima saptamana a adus deja primele infectari in randul profesorilor si elevilor, potrivit Mediafax.

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

Este oficial! Cum se vor desfasura cursurile la nivel national? 238 de scoli din tara in scenariul 3

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat, vineri, scenariile aprobate, la nivel national, pentru inceperea scolii. in 238 de unitati de invatamant se va aplica scenariul 3, cu activitati exclusiv online, iar in 7 unitati vor fi scenarii mixte.

Autoritatile din Capitala au decis: in 24 de scoli din Bucuresti cursurile se vor face doar online. 595 de unitati de invatamant, incadrate in scenariul galben

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a decis, joi, ca 24 de scoli din Capitala vor incepe noul an scolar cu toti elevii participand la cursuri online. Cinci dintre aceste unitati de.

Incendiu la un hotel din Bucuresti. Zece persoane au fost evacuate

Pompierii bucuresteni intervin, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu, produs la acoperisul unui hotel, in urma caruia din interiorul acestuia au fost evacuate 10 persoane, a informat ISUBIF.

A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Opt scoli din municipiul Bucuresti trec din scenariul galben in scenariul rosu, iar cinci din scenariul rosu in cel galben, a anuntat Institutia Prefetului, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )