Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un oras din Romania este pe locul trei in lume, intr-un clasament al vitezei internetului

Antena3 Antena3,
Un oras din Romania este pe locul trei in lume, intr-un clasament al vitezei internetului

Orasul Ploiesti se afla pe locul al treilea in lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a internetului, dupa Singapore si Hong-Kong, scriu stirileprotv. ro. Anuntul a fost facut luni de Irina Lucan-Arjoca,. continuă pe Antena3

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

Cel mai sadic criminal din Romania. A fiert un copil in soda caustica

Cel mai sadic criminal din Romania a ajuns in spatele gratiilor la trei ani dupa o crima monstruoasa. El a ucis un copil apoi a distrus cadavrul. Un copil de doar 4 ani a fost omorat in.

Opt medalii cucerite de elevele din Romania la Olimpiada Europeana de Matematica

Opt medalii, intre care cinci de argint si trei de bronz, au obtinut elevele din Romania participante la cea de-a cincea Olimpiada Europeana de Matematica, anunta Ministerul Educatiei, citat de Agerpres.

Toate companiile din Romania au nevoie de meseriasi. Daca am moderniza invatamantul profesional, schimbarile ar fi majore

Foarte multe companii din Romania, fie ca este vorba de jucatori din domeniul productiei auto, confectii, energie) ori al serviciilor alimentare, de infrumusetare), au nevoie de meseriasi si ajung sa faca isi pregateasca singure specialistii din.

Localitatea din Romania in care lupta anti-coruptie a lasat un singur om in toata primaria

Bate vantul prin multe primarii din tara, unde alesii locali au fost acuzati de coruptie. Iar situatia unei comune din Valcea este de Cartea Recordurilor. Primarul si 11 angajati au fost trimisi .

Autoritatile nu au emis autorizatia de siguranta pentru niciun drum din Romania

Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera. Descoperirea scandaloasa a fost facuta de cei de la Asociatia Romania Fara Gropi, informeaza B1 TV. Autoritatile nu au emis.

Descoperire scandaloasa. Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera

Descoperire scandaloasa a soferilor care fac parte din Asociatia Romania Fara Gropi! Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera, acea autorizatie care atesta ca drumul nu.

Fostul antrenor Octavian Bellu se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada

Fostul antrenor al echipei de gimnastica a Romaniei, Octavian Bellu, a declarat luni ca se astepta ca gimnastele din Romania sa piarda calificarea la Olimpiada.

Oficial american: SUA nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, a declarat ca Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, potrivit.

Oficial american: SUA nu va instala focoase nucleare la baza antiracheta din Romania

Statele Unite nu intentioneaza sa instaleze focoase nucleare la baza de aparare antiracheta din Romania, a declarat adjunctul subsecretarului american al Apararii, Brian McKeon, citat de Sputnik News si.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )