Libnet.ro
UNICEF

18:31

Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Cluj Napoca ocupa locul 1 in clasamentul national al performantei municipiilor din perspectiva calitatii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice IPP), citat de. continuă pe Antena3

Satele din Romania care exista doar pe harta

In Romania exista locuri de poveste unde nu mai exista niciun locuitor, scrie dcnews. ro. Peste 120 de localitati exista doar pe harta oficiala a Romaniei, dupa ce, potrivit ultimului recensamant, fie se afla.

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

Topul marilor orase din Romania in privinta serviciilor publice: Cluj Napoca pe primul loc

Cluj Napoca se claseaza pe primul loc intr-un clasament al modului in care marile orase din Romania performeaza in privinta serviciilor publice locale. Clasamentul a fost realizat de Institutul de Politici Publice IPP) si masoara cat de eficient au fost administrate cele mai reprezentative servicii publice locale in municipiile mari.

Misiune: Imposibila. Natiunea secreta, pe primul loc in box office. Ce incasari a avut in weekend

Lungmetrajul Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible - Rogue Nation, cu Tom Cruise in rolul principal, s-a mentinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul nord-american.

Stomatologul care are grija de trupele NATO din Romania. Are un business de milioane de euro

Magazin ambulantastfel era considerat in perioada comunista Taner Chemal, unul dintre cei mai cunoscuti stomatologi din Romania, specializati in implantologie. A inceput propria afacere, clinica Implantodent, in 1999, din.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

A disparut casa memoriala a lui Spiru Haret, cel care a facut Lista monumentelor istorice din Romania

A fost demolata casa memoriala a celui care a facut Lista monumentelor istorice din Romania. Vorbim despre Spiru Haret, un nume purtat azi de zeci de scoli, universitati sau strazi. Americanii au botezat si un.

Mii de autoturisme Renault si Toyota din Romania, rechemate in service

Reprezentantele din Romania ale Renault si Toyota cheama in service peste 3 mii de autoturisme. Producatorii le-au trimis deja scrisori soferilor, prin care ii anunta ca ar putea avea probleme cu sistemul de.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )