Libnet.ro
UNICEF

21:00

Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Adevărul Adevărul,
Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban. continuă pe Adevărul

Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Premierul Ludovic Orban spune ca acest an scolar nu are cum sa fie compromis, pentru ca abia a inceput. Legat de numarul tot mai mare de cazuri de COVID-19 in scoli, care determina intrarea in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - Orban spune ca, daca exista imbolnaviri, probabilitatea ca acestea sa fie la scoala nu este foarte mare.

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Orban despre imaginile cu presupusi membri USR-PLUS care umbla la sacii cu voturi: Nu stiu la ce va referiti

Ludovic Orban a fost intrebat despre imaginile in care mai multe persoane intra intr-o camera unde par sa fie depozitate voturi si chiar pleaca cu documente din sediul Biroului Electoral din Sectorul 1. intrebat daca a vazut imaginile, Orban a spus Nu stiu la ce va referiti.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

Orban, despre incercarea PSD de a amana alegerile parlamentare: Actualul parlament este dominat de un PSD la fel de retrograd, la fel de rupt de realitatile economice

Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania, pentru ca acesta este dominat de PSD la fel de retrograd si la fel de inclinat sa faca rau Romaniei, spune premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

Orban, despre lipsa locurilor la ATI in unele orase: Am discutat cu ministrul Tataru sa crestem capacitatea

Premierul Ludovic Orban spune ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea capacitatii in sectiile de Terapie Intensiva, dupa ce in unele spitale nu mai sunt locuri, precizand ca poate fi marita capacitatea la Institutul Matei Bals, poate fi pusa in functiune sectia ATI de la Spitalul Witting sau pot fi transformate in spitale COVID unitati medicale precum Spitalul Colentina.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )