Libnet.ro
UNICEF

19:45

Orban, despre votul in Diaspora: Procesul decurge in bune conditii. Modificarile la lege dau rezultate Aurescu: Ne bucura ca un numar mare de romani au venit la vot

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre votul in Diaspora: Procesul decurge in bune conditii. Modificarile la lege dau rezultate Aurescu: Ne bucura ca un numar mare de romani au venit la vot

Procesul electoral din Diaspora decurge in bune conditii, a declarat sambata premierul Ludovic Orban, adaugand ca modificarea legislatiei da acum rezultate, chiar daca mai sunt unele sincope legate de inlocuirea delegatilor in sectiile de votare. continuă pe Hotnews

Orban, despre votul prin corespondenta: PSD s-a trezit sa conteste acum procedura. Ar fi trebuit sa faca legea mai clara

Ludovic Orban a acuzat PSD ca s-a trezit abia acum sa conteste faptul ca AEP a trimis romanilor din diaspora atat buletinul pentru turul I, cat si pe cel pentru turul II al alegerilor prezidentiale, precizand ca asa prevede legea iar social-democratii puteau sa o faca mult mai clara atunci cand au avut majoritatea parlamentara. El a adaugat insa ca este convins ca romanii stiu cum sa voteze si nu vor trimite ambele buletine la primul tur.

Ludovic Orban, despre majorarea salariului minim: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii Deficitul bugetar de 2,8% este mascat, a fost tinut pe spinarea mediului de afaceri

Premierul Ludovic Orban afirma ca pentru stabilirea salariului minim trebuie sa se tina cont de o formula de calcul ceruta de Uniunea Europeana din 2015 si bazata pe indicatori obiectivi, adica sa nu scoti din burta, asa cum s-au scos cresterile de salariu minim. El a mai spus ca, de multe ori, majorarea salariului minim se intoarce tocmai impotriva celor pentru care masura este luata: Drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Ramona Ioana Bruynseels, despre votul prin corespondenta: Ce vedem acolo este adevarat, domnilor?

Candidataumanistilorla prezidentiale cere organizatorilor alegerilor sa ofere asigurari ca votul prin corespondenta nu va fi viciat. Ramona Ioana Bruynseels spune ca aceasta situatie este una.

Ce spune Orban despre inghetarea salariilor si concedieri de bugetari

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca nu se pune problema afectarii drepturilor salariale, insa vor avea loc reduceri pe partea de cheltuieli de personal, prin restructurari ale aparatului administrativ. Liberalul a afirmat ca deficitul de 6% estimat de Comisia Europeana pentru anul 2021 nu reflecta situatia reala.

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Ludovic Orban a declarat ca decizia de a trimite propunerile pentru functia de comisar european a fost luata sub imperiul urgentei, Romania fiind printre ultimele tari fara un comsiar european. Premierul a mai subliniat ca nu considera ca a incalcat intelegerea cu USR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )