Libnet.ro
UNICEF

15:15

Parchetul preia dosarul fetitei de 8 ani din Iasi, agresata sexual

România Liberă România Liberă,
Parchetul preia dosarul fetitei de 8 ani din Iasi, agresata sexual

Dosarul privind lipsirea de libertate si agresarea sexuala a unei fetite de 8 ani in urma cu doi ani. continuă pe România Liberă

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita ar mai fi facut o victima si la Iasi. Copila avea opt ani la acel moment

Olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita a facut o victima si la Iasi. Jurnalistii de la BZI. ro scriu ca in timpul vizitei sale din 2016 Johannes Vissche a agresat sexual o alta.

Familia din Iasi a victimei pedofilului olandez, marturii cutremuratoare despre rapirea fetei

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a facut o victima si la Iasi. in timpul vizitei sale din 2016, Visscher a agresat sexual o alta fetita din comuna.

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )