Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintele Necula, declaratie-soc pentru cei care isi cauta nasi

Antena3 Antena3,
Parintele Necula, declaratie-soc pentru cei care isi cauta nasi

Parintele Constantin Necula a vorbit in cartea Portile Cerului despre ce inseamna astazi sa fii parintele spiritual al unui copil sau al unui cuplu. Nu poti sa nu iei copilul de la scoala si sa nu-l. continuă pe Antena3

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

Veste buna pentru cei care au masini diesel

Piata europeana de automobile inregistreaza o scadere abrupta a inmatricularilor diesel in favoarea benzinei, precum si o accelerare a vanzarilor de masini electrice. Vezi ce se intampla in Romania.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Propunere de lege: Scutire de impozit pe salarii pentru cei mai tineri lucratori

O reducere si chiar scutirea de impozit pe salarii se propun pentru cei mai tineri lucratori din Romania, printr-o initiativa legislativa de modificare a Codului fiscal, depusa recent la Parlament.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Doi parinti din Galati isi cauta dreptatea de cinci ani, dupa ce copilul le-a fost muscat de un caine fara stapan: Mi-au spus ca sunt demna de telenovele

Instanta suprema va pronunta definitiv in cazul familiei Bordei, din Galati, greu incercata in 2013 dupa ce copilul acesteia a fost la un pas de moarte. Un maidanez aparut de nicaieri l-a apucat pe micut cu dintii de cap si apoi de o mana, tatal baiatului fiind nevoit sa loveasca animalul de mai multe ori pentru a-l elibera. Copilul a ramas cu o trauma fizica si psihica, iar parintii incearca de atunci sa ii traga la raspundere pe cei vinovati.

Cat castiga un militar roman din Fortele pentru Operatii Speciale care isi risca zilnic viata in Afganistan

Militarii romani din Afganistan isi risca zilnic viata, dar veniturile pe care acestia le primesc nu par pe masura pericolelor la care se expun. Ofiterii Fortele pentru Operatii Speciale care lupta, la.

Mai multi europarlamentari romani au facut scut in jurul lui Viktor Orban. Cine sunt cei care au votat impotriva activarii optiunii nucleare din Tratatul UE

Parlamentul European a adoptat cu o larga majoritate, 448 de pentru si 197 impotriva, declansarea procedurii de activare a Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene impotriva Ungaria pentru incalcarea.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care isi vor gasi marea dragoste in aceasta toamna

Toamna aduce vesti bune pentru trei nativi ai zodiacului. Vor trai o iubire pe care nu au mai simtit-o niciodata. Iata cine sunt norocosii. HOROSCOPBERBEC- Pana la mijlocul lunii Noiembrie t.

Schimbare ciudata a VARSTEI de PENSIONARE in Romania: De ce DOCUMENT au nevoie cei care ies la pensie pentru limita de varsta...

Proiectul noii Legi a pensiilor a fost recent lansat in dezbatere publica de Ministerul Muncii. Conform acestuia, femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii si i-au crescut pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )