Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste buna pentru cei care au masini diesel

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru cei care au masini diesel

Piata europeana de automobile inregistreaza o scadere abrupta a inmatricularilor diesel in favoarea benzinei, precum si o accelerare a vanzarilor de masini electrice. Vezi ce se intampla in Romania. continuă pe Antena3

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care ii critica pe medici

Monica Pop a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebookin care vorbeste despre medici si despre nedreptatile la care sunt supusi multi dintre acestia.

Veste SOC pentru posesorii de masini Dacia: Decizia luata de producator ii afecteaza pe toti!

Imediat dupa preluarea pachetului majoritar al Dacia, grupul francez Renault a delistat compania romaneasca de la bursa. Stere Farmache, presedintele Directoratului Fondului Roman de Contragarantare, a explicat.

FOTO Muzeul groazei de la Universitatea Medicina. E infricosator pentru cei care vin si n-au legatura cu domeniul medical

Cei care trec pragul Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. Popa din Iasi pot vizita muzeele amenajate in spatiile din jurul fostului Palat Calimachi. Folosite cu precadere de studenti si doctoranzi, spatiile cu exponate constand in piese anatomice reale au fost deschise in ultimii ani si publicului.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

Veste ULUITOARE pentru soferi: Ce se intampla cu toate AMENZILE rutiere incepand din ACEASTA LUNA!

Vesti bune pentru soferii romani. incepand de la finalul lunii august, ei vor putea sa-si plateasca amenzile rutiere primite la jumatate din minimul prevazut de Codul Rutier, in termen de 15 zile de la data.

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

Avertizare de la MAE pentru romanii care sunt in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila local avertizeaza ca se.

DEZASTRUL din iNVATAMANTUL romanesc : 4000 de scoli sunt in pericol! FONDURI alocate pentru unitati care trebuie iNCHISE

Din cele 6. 200 de unitati de invatamant care au nevoie de autorizatie de securitate la incendiu, peste 3. 800 nu o detin, pentru 495 de constructii nu a fost efectuata receptia la terminarea lucrarilor, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )