Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parteneriatul celor mai mari: F64 listeaza produse in eMAG Marketplace. Cum te afecteaza

Adevărul Adevărul,
Parteneriatul celor mai mari: F64 listeaza produse in eMAG Marketplace. Cum te afecteaza

F64 se bucura de o pozitie buna pe piata din Romania, fiind cel mai mare magazin foto-video. Acum, urmareste o sporire a vanzarilor prin listarea in eMAG Marketplace, platforma celui mai mare magazin online generalist din Romania. continuă pe Adevărul

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters.

Romania a incasat din exporturile pe primele 7 luni 32 miliarde de euro, achitand insa importuri de 36 de miliarde de euro. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele cu cele mai mari exporturi

In primele 7 luni ale anului, Romania a inregistrat un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro, importurile fiind insa mai mari, respectiv 36 de miliarde de euro. Diferenta dintre ceea ce vindem la export si ceea ce incasam din exporturi, deficitul comercial adica, a fost de 3,9 miliarde de euro, mai mare cu 561,0 milioane euro decat cel inregistrat din primele 7 luni ale anului trecut. Bucuresti, Arges si Timis sunt judetele care acopera cele mai mari exporturi. Cat priveste cei mai mari importatori, acestia sunt Bucuresti, Ilfov si Timis, potrivit datelor din biletinul statistuc al judetelelor, publicat de INS.

Tarile cu cele mai mari salarii in 2015: statele in care angajatii raman cu cei mai multi bani de cheltuiala dupa achitarea taxelor

Mirajul unui trai mai bun si, implicit, al unui loc de munca remunerat proportional cu efortul depus este firesc sa-i determine pe romani sa-si faca un rost in strainatate. Pe baza calculelor realizate de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, iata care sunt anul acesta tarile care au oferit cele mai mari salarii.

Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului un nou record in privinta exporturilor, de 32 miliarde de euro. Chiar si asa, importurile sunt mai mari

Romania a inregistrat in primele 7 luni ale anului un nou record in privinta exporturilor, acestea depasind 32 de miliarde de euro. Chiar si asa importurile sunt mai mari, respectiv 36 miliarde de euro, potrivit.

Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe.

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Frumoase si bogate. Topul celor mai bine platite actrite din lume

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes.

Cutremur in Bucuresti, riscul care ar provoca cele mai mari pierderi economice Capitalei

Orasele din lume care ar avea cel mai mult de suferit in cazul producerii unui seism major sunt Lima, Teheran si Istanbul, arata studiul City Risk Index 2015-2025 realizat de banca britanica Lloys039;s TSB. Cutremurul reprezinta, de.

(P) Din pasiunea pentru stilul latin: cum a decurs drumul spre succes a uneia dintre cele mai mari scoli de dans din Bucuresti

Povestile de succes se nasc din pasiuni si vise marete. Unde mai pui si perseverenta si curajul de a porni la drum chiar si cand contextul nu este ca cel din vis, reusita este cu atat mai mult de apreciat. Este si cazul lui Dumitru Balan, un tanar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )