Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce a patit un barbat din Cluj care a criticat Politia dupa cele petrecute la Caracal: M-au lovit cu pumnii si mi-au spus Mergi la solar, bulangiule?

Adevărul Adevărul,
Ce a patit un barbat din Cluj care a criticat Politia dupa cele petrecute la Caracal: M-au lovit cu pumnii si mi-au spus Mergi la solar, bulangiule?

Un barbat din Cluj sustine ca a fost batut si amendat de politisti, fara motiv, doar pentru ca ar fi fost auzit in timp ce vorbea cu un prieten despre modul in care au esuat oamenii legii la Caracal. in replica, politistii clujeni spun ca acesta a fost amendat pentru injurii aduse celor care au incercat sa-l legimtimeze. continuă pe Adevărul

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

Un barbat din Arges acuzat ca i-a cerut unei femei sa intretina un act sexual oral cu fiul sau in varsta de 3 luni, a fost arestat la domiciliu

Un barbat de 36 de ani a fost retinut vineri de procurorii DIICOT Braila, sub acuzatia de pornografie infantila, instigare la viol si santaj in forma continuata, anunta DIICOT, intr-un comunicat de presa difuzat duminica. Sambata, Tribunalul Braila a dispus fata de inculpat arestarea preventiva la domiciliu.

VIDEO Un barbat din America a fost unicul client al unui zbor al companiei Delta Airlines. Barbatul povesteste experienta de a calatori intr-un avion privat

Un zbor reprogramat s-a transformat intr-o experienta unica pentru Vincent Peone, un regizor din New York. Acesta a zburat in propriul avion privat, pentru ca niciun alt pasager nu s-a mai prezentat la poarta de imbarcare. Peone s-a imbarcat in avionul respectiv saptamana trecuta, cand a urcat la bordul unei aeronave a firmei Delta Airlines din Aspen, Colorado cu destinatia Salt Lake City, scrie ABC News.

La un an dupa 10 august, am vorbit cu opt dintre romanii din diaspora care au fost la protest: Manifestatiile trebuie sa se transforme intr-un angajament civic, social sau politic

Imediat dupa manifestatia din 10 august 2018, am reconstituit, impreuna cu 10 romani din diaspora, filmul protestelor, de la primele ore, pana la interventia in forta a jandarmeriei. A trecut un an. Au avut loc alegeri europarlamentare si mii de romani din strainatate au stat la cozi pentru a vota. Au fost schimbati ministri. Liderul principalului partid la putere a fost arestat. Opinia publica a fost zguduita de cazul fetelor rapite si omorate la Caracal.

Bilantul tragediei din Tanzania: 75 de morti, dupa ce o cisterna a explodat

Tanzania, in doliu national dupa ce o cisterna a explodat si a luat viata a zeci de oameni. Bilantul deceselor a ajuns la 75 de morti, dupa ce alti patru raniti s-au stins din viata la spital, conform unor surse medicale citate de cotidianul Le Figaro, potrivit Mediafax. Tragedia din Tanzania: Bilantul arata 75 de .

O femeie din Suceava, care nascuse, si-a pus copilul intr-un sac si l-a ascuns intr-o anexa

O femeie de 37 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judetul Suceava, care nascuse luni, si-a pu.

Omul de afaceri din Brasov care si-a ucis bunica, internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Camarzan, din Brasov, judecat pentru ca si-ar fi omorat bunica la inceputul lunii mai si aflat in prezent in arest preventiv, va fi internat provizoriu intr-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Brasov. Sentinta nu este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )