Libnet.ro
UNICEF

12:30

PayPoint a incasat venituri mai mari cu 11%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PayPoint a incasat venituri mai mari cu 11%

Operatorul britanic de plati PayPoint a inregistrat venituri de 13,56 milioane lire sterline in Romania in primul semestru fiscal aprilie-septembrie), in urcare cu 11% fata de nivelul din perioada corespunzatoare din 2012, datorita cresterii cu 41% a. continuă pe Wall-Street Ro

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie.

Business Report: Topul celor mai mari investitii imobiliare din Romania; Dosarul falimentului Cuprom intra in prelungiri; E.ON Moldova primeste, prin ordinul statului, cea mai ieftina energie

Ce se intampla cu pretul energiei pe lantul productie-piata-consumator final?Povara taxelor necunoscute de catre. Gigantii bancari, prinsi intr-un nou scandal. Poate cel mai mare din istoria bancara. Autoritatile de reglementare din SUA, Europa.

Riscuri mai mari pentru romani decat pentru ceilalti europeni

Factori de risc precum hipertensiunea, consumul de tutun, raspandirea tuberculozei sau rata mortalitatii materne au o valoare semnificativ mai mare in Romania fata de media regionala, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Salarii umflate pentru oamenii de casa. Venituri de 25 de ori mai mari in companiile de stat

Guvernul mareste de aproximativ 25 de ori veniturile pentru toti cei care populeaza cele 157 de companii de stat in Consiliile de Administratie si Adunarile generale ale actionarilor. O indemnizatie de.

Bugetul de criza al CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, dar pierderi mai mari de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Taxe si impozite mai mari in 2014

Politica fiscala a municipiului Oradea este strans legata de politica fiscala nationala, astfel ca, pentru 2014, municipalitatea oradeana va pastra liniile de fiscalitate si va merge pe predictibilitate.

Procurorii din Moldova vor avea lefuri mai mari si mai multa independenta

In mantii in loc de uniforme cu epoleti, platiti si pregatiti bine, imuni la mita si la trafic de influenta. Asa ar trebui sa arate, peste cativa ani, procurorii moldoveni, daca va fi sustinuta conceptia de reformare a sistemului.

Tu faci asa ceva? Acestea sunt cele mai mari greseli la interviul de angajare

Ai obosit sa nu-ti gasesti job? Ai fost la tot felul de interviuri, ai raspuns intrebarilor incomode ale angajatorilor, acum ai si un CV bine facut, dar nu ai reusit inca sa semnezi un contract de angajare. Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum, dar un.

De EVITAT: Cele mai mari greseli la interviul de angajare

Ai obosit sa nu-ti gasesti job? Ai fost la tot felul de interviuri, ai raspuns intrebarilor incomode ale angajatorilor, acum ai si un CV bine facut, dar nu ai reusit inca sa semnezi un contract de angajare. Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum, dar un.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )