Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peggy Whitson, cea mai varstnica femeie care ajunge in spatiu

Playtech Playtech,
Peggy Whitson, cea mai varstnica femeie care ajunge in spatiu

Peggy Whitson este astronaut NASA si tocmai a devenitcea mai in varsta femeie care ajunge in spatiu. Peggy va implini 57 de ani in februarie, la bordul Statiei Spatiale Internationale. Astfel, a depasit recordul Barbarei Morgan, care avea 55 de ani in 2007, cand a fost trimisa in spatiu. Aceasta e a treia misiune spatiala []. continuă pe Playtech

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal.

Cel mai nou oras din Romania in care ajunge Uber

Uber extinde activitatile din Romania catre un al treilea oras. Tarifele sunt diferite fata de Bucuresti si este al doilea oras in care ajunge in 2016. in Capitala a debutat in 2015.

Papusica din inchisoare: Cum arata cea mai frumoasa detinuta (FOTO)

Este cea mai frumoasa detinuta. Poza in care aceasta apare dupa gratii a devenit virala pe internet, multi fiind de parere ca poza ar trebui sa faca mai degraba parte dintr-un catalog de moda. Sarah.

BBC trece prin cea mai mare extindere de dupa 1940. Compania lanseaza servicii in 11 noi limbi, dupa ce guvernul i-a marit bugetul

BBC World Service va lansa servicii in 11 noi limbi, actiune care face parte din cea mai mare extindere din 1940 incoace, anunta corporatia. Extinderea este posibila intrucat guvernul britanic a anuntat o crestere substantiala a fondurilor alocate companiei.

FOTOGALERIE Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Cum s-a vazut fenomenul in Romania

Luni noaptea, cei care nu au avut somn s-au bucurat de o priveliste incantatoare pe cer, adica de cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Fenomenul ce va mai avea loc abia peste 18 de ani s-a reflectat prin lentilele fotografilor din lumea intreaga, inclusiv din Romania.

Euro se indreapta spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa

Euro se indreapta vineri spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa, relateaza MarketWatch.

Cea mai emotionanta reclama de Craciun! Toti internautii au fost coplesiti cand au vizualizat-o

Pentru ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna, aeroportul londonez Heathrow a intrat in competitia pentru cea mai frumoasa reclama de Craciun. Emotionantul clipare ca protagonisti.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Moldova, in topul tarilor cu cea mai mare coruptie intr-un studiu realizat de Transparency International

Transparency International a lansat la Berlin Barometrul Global al Coruptiei pentru Europa si Asia Centrala-2016. Conform studiului, Parlamentul de la Chisinau este vazut de populatie ca institutia cea mai afectata de coruptie 76% din respondenti), in Ucraina, acest indicator este de 64%. Presedintia si Guvernul sunt percepute de 71% din respondenti drept cele mai corupte institutii, iar sistemul judiciar 67% in Ucraina 61%).

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )