Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai nou oras din Romania in care ajunge Uber

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou oras din Romania in care ajunge Uber

Uber extinde activitatile din Romania catre un al treilea oras. Tarifele sunt diferite fata de Bucuresti si este al doilea oras in care ajunge in 2016. in Capitala a debutat in 2015. continuă pe Adevărul

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Blejnar. Curtea de Apel Ploiesti a decis ca fostul presedinte al ANAF sa ramana in arest preventiv

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Sorin Blejnar. Pana acum, numele celor doua femei nu au fost facute publice. Curtea de Apel Ploiesti a decis, luni, ca fostul.

Cel mai longeviv primar din Romania, declarat incompatibil de ANI

Cel mai longeviv primar din tara, Florin Farcasiu comuna Tirnova, judetul Arad) a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate.

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal.

2016 a devenit cel mai cald an din istoria masuratorilor meteo

Daca ati avut senzatia ca 2016 a fost cel mai cald an de pana acum, cel mai nou raport meteorologic va confirma temerile, arata stiridinlume. ro. Luna mai din acest an a fost cea mai calda luna de mai din istoria masuratorilor, iar situatia s-a repetat apoi in luna iunie, dar si in iulie si in [].

PROBLEME pentru moneda nationala: Leul S-A PRABUSIT pe piata valutara - S-a atins CEL MAI MARE CURS DIN ISTORIE

Probleme mari pentru moneda nationala. Moneda nationala se afla la cel mai slab curs in raport cu euro din ultimele patru luni si jumatate. 4,5218 lei pentru un euro e cotatia BNR. in raport cu.

Are cel mai frumos bust din lume: Dupa ce s-a pozat nud a postat imaginea pe internet (FOTO)

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Asa cum si-a obisnuit fanii, aceasta posteaza mereu imagini in ipostaze provocatoare. Ultima fotografie i-a lasat insa pe.

Aici trebuie sa iti continui studiile: topul celor mai prestigioase universitati din Romania

Un numar de 20 de universitati din Romania, din cele 92 active in prezent, toate de stat, reusesc sa fie prezente, chiar si la nivel minimal, in clasamentele internationale ale universitatilor, bazate dominant pe criterii academici. Iata care sunt cele.

Cel mai nou robot al rusilor poate detecta oameni aflati la distante-record

Armata rusa a prezentat un nou robot care poate fi folosit pe campul de lupta pentru a detecta tinte aflate la distante foarte mari. Robotul are capacitatea de a fi activat in doar 30 de secunde, si conform oficialilor din Ministerul Apararii, are posibilitatea de a ataca tintele luate in vizor atat cu gloante, cat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )