Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in. continuă pe B1

Pensii mai mari pentru romani. Cat este pensia minima garantata

Luna septembrie a venit cu majorarile de pensii promise de Guvern, iar premierul si ministrul Muncii dau asigurari caexistasuficienti bani.

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

Teodor Melescanu a acceptat candidatura propusa de PSD: Voi fi presedinte al Senatului impartial cu toata lumea Ce spune fostul ministru despre ALDE (VIDEO)

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu, eu am.

LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti a demarat duminica si tine toata luna septembrie. in cadrul programului, cei interesati de o vacanta la mare in extrasezon se pot caza in hoteluri.

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica. Tarife cu 70% mai mici decat in varf de sezon

O noua editie a programului Litoralul pentru toti demareaza duminica, 1 septembrie. Turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie, transmite Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferati. Anuntul facut de Federatia Pensionarilor

Majorare pensiilor incepand cu 1 septembrie este o certitudine, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, care a preciat ca au fost facute deja plati catre Posta Romana cu sumele modificate.

DE LA 1 SEPTEMBRIE, S-A MAJORAT PUNCTUL DE PENSIE Venituri mai mari pentru persoanele varstnice

Aproape 5 milioane de pensionari din sistemul public de pensii au, incepand de ieri, un venit lunar mai mare. La 1 septembrie 2019, asa cum prevede Legea 1272019, cuantumul punctului de pensie a fost majorat de la 1100 lei la 1265 lei.

TOP Cei mai populari influenceri din lumea animalelor: Caini si pisici cu milioane de urmaritori si contracte cu branduri precum Google sau Intel

Influencerii pot fi oricine, de la oameni obisnuiti, cu o audienta mai mare decat cea medie, pana la liderii de opinie dintr-o nisa care nu au o audienta extraordinara, dar care influenteaza si creaza tendinte. De asemenea, influencerii nu trebuie sa fie neaparat oameni pentru a fi urmariti de milioane de internauti si obtine venituri de milioane de dolari. Unele animale de companie au milioane de urmaritori pe retelele de socializare si chiar contracte cu mari branduri si aparitii pe ecran.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )