Libnet.ro
UNICEF

22:00

Perchezitii la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment

Ofiterii Inspectoratului National de Investigatii, SIS si procurorii PCCOCS efectueaza perchezitii miercuri, 20 octombrie, la mai multe companii specializate in importul si exportul fructelor in asortiment. Actiunile ilegale ar fi dus la prejudicierea cu milioane de lei a bugetului de stat. continuă pe Adevărul

Cele mai mari companii din lume fara profit: lista include cativa giganti

Un nou studiu realizat la scara globala atrage atentia asupra unor giganti importanti din mai multe domenii, printre care si tech, care nu au generat niciun fel de profit, in pofida.

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

Mai multe fragmente osoase si doua cranii umane, gasite pe un camp din Olt

Mai multe fragmente osoase si doua cranii au fost gasite pe un camp din judetul Olt, legistii stabil.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in cinci judete din centrul si.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Cinci persoane care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in UK, prinse de procurorii DIICOT

Cinci persoane suspectate de trafic de persoane si proxenetism, dupa ce ar fi dus mai multe tinere i.

Tanarul coresponda cu mai multe adolescente pe internet. Dupa ce le castiga increderea, acesta le punea sa-i trimita poze incendiare cu ele. Apoi, incepea cosmarul pentru ele

Tanarul coresponda cu mai multe adolescente pe internet. Dupa ce le castiga increderea, acesta le punea sa-i trimita poze incendiare cu ele. Apoi, incepea cosmarul pentru ele. Si asta pentru ca barbatul.

Bolnav psihic, iMPUSCAT de politistii din Arges: Barbatul a AGRESAT mai multe persoane

Un barbat bolnav psihic a fost impuscat, luni, intr-o comunca din judetul Arges, dupa ce a agresat mai multe persoane si i-a amenintat pe politisti. Argeseanul de 37 de ani a inceput sa atace din senin.

VIDEO Un pod s-a prabusit in sud-vestul Frantei Un mort si probabil mai multe persoane disparute

O adolescenta de 15 ani a murit si mai multe persoane probabil sunt date disparute dupa ce un pod s-a prabusit intr-un rau din comuna Mirepoix-sur-Tarn, in sud-vestul Frantei, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )