Libnet.ro
UNICEF

23:30

Persoanele care se vindeca de coronavirus pot pierde pana la 30% din functia pulmonara

Hotnews Hotnews,
 Persoanele care se vindeca de coronavirus pot pierde pana la 30% din functia pulmonara

Persoanele care se refac dupa ce au fost bolnave de COVID-19 pot pierde 20-30% din functia pulmonara si avea dificultati atunci cand merg mai repede, potrivit unor medici din Hong Kong, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu persoanele care doar tranziteaza tarile aflate in zona rosie. Raed Arafat a facut anuntul

Persoanele care tranziteaza tarile aflate in zona rosie intra obligatoriu in carantina, la venirea in tara. Anuntul a fost facut de Raed Arafat la Antena 3.

Specialistii avertizeaza! La ce pericole sunt expuse persoanele care folosesc telefoane mobile in aceasta perioada

Pericol iminent pentru toti cei care folosesc telefoanele mobile in aceasta perioada, fara a respecta niste masuri de siguranta. Ce ne avertizeaza specialistii in contextul unei pandemii de coronavirus. Ce trebuie sa stie toti utilizatorii de telefoane mobile Oamenii de stiinta au descoperit ca virusul COVID-19 poate sa reziste pe anumite suprafete timp de 9 .

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

S-au dat amenzi totale de 300.000 de lei pentru persoanele care au incalcat izolarea

Inspectorii sanitari au dat amenzi insumand 300. 000 de lei acelor persoane care au incalcat regulile.

Ce probleme de sanatate pot avea persoanele care se vindeca de infectia cu coronavirus

Medicii sustin ca persoanele care au fost diagnosticate de coronavirus pot avea probleme de sanatate ulterior, chiar si dupa ce se vindeca.

Seful ISU Constanta despre faptul ca Vergil Chitac a fost dus fara izoleta: Erau trei confirmati cu coronavirus si nu erau izolete suficiente Persoanele care sunt confirmate se transporta cu autospeciala pentru victime multiple

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), Daniel Popa, Constanta a explicat ca senatorul Vergil Chitac, sotia si prietenul lor nu au fost transportati cu izoleta pentru ca persoanele confirmate cu COVID-19 pot fi transportate cu autospeciala pentru victime multiple. Mai mult, potrivit acestuia, Constanta are o singura izoleta, in timp ce erau trei pacienti, scrie Info Sud-Est. ro.

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Suprafetele pe care noul coronavirus traieste cel mai mult. Le gasim peste tot si nu le putem evita oricat am incerca

Coronavirusul supravietuieste cel mai mult timp pe otel inoxidabil si plastic, este concluzia la care au ajuns cercetatorul Vincent Munster si echipa lui de la National Institutes of Health, din Montana, SUA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )