Libnet.ro
UNICEF

17:45

Peste 7.500 de persoane au murit in Italia din cauza infectiei cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Peste 7.500 de persoane au murit in Italia din cauza infectiei cu coronavirus

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Italia creste pe zi ce trece tot mai mult, situatia in tara fiind in continuare una critica. continuă pe Antena3

Paul Goma a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Scriitorul si disidentul Paul Goma 84 de ani) a murit din cauza infectiei cu coronavirus, intr-un spital parizian, a anuntat biografa acestuia, Mariana Sipos, intr-un comunicat transmis G4 Media.

Legendarul saxofonist Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Marti, legendarul soxofonist de jazz, Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu COVID-19, la varsta de 86 de ani, a declarat Thierry Durepaire, director general al editiilor muzicale ale artistului, relateaza.

Primul deces din cauza infectiei cu coronavirus in Parlamentul European

Un angajat al Parlamentului European, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza infectiei cu coronavirus.

Sase morti din cauza infectiei cu coronavirus in Romania

Al saselea deces din cauza infectiei cu coronavirus a fost confirmat.

11 decese in Romania din cauza infectiei cu coronavirus

Au fost inregistrate inca 3 decese in Romania ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul deceselor la nivel national ajungand la 11.

BREAKING NEWS! Un diplomat al ambasadei britanice la Budapesta a murit in Ungaria, din cauza coronavirusului

Adjunctul ambasadorului britanic in Ungaria murit marti, din cauza infectarii cuCOVID-19. Steven Dickavea 37 ani sifusese testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Parintii diplomatlui au d.

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango, in varsta de 86 de ani, care anuntase saptamana trecuta ca a fost spitalizat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, a murit.

Scriitorul Paul Goma a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Paris

Scriitorul Paul Goma, 84 de ani, a murit in noaptea marti spre miercuri din cauza infectiei cu coronavirus, anunta biografasa. Goma traia in Franta si fusese internat intr-un spital parizian in.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

DigiSport: in Italia, tara in care au murit alti 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului! Esti virolog sau matematician?

Italia se confrunta in continuare cu mari probleme din cauza COVID-19, dar figuri marcante din societate se gandesc tot mai mult la fotbal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )