Libnet.ro
UNICEF

10:30

Piedone, candidatul condamnat al lui Voiculescu, ales primar: Dreptatea a invins!

Adevărul Adevărul,
Piedone, candidatul condamnat al lui Voiculescu, ales primar: Dreptatea a invins!

Cristian Piedone, proaspatul primar ales al Sectorului 5 din Capitala, condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv, a comentat pe Facebook victoria sa, precizand ca judecata poporului a decis!. continuă pe Adevărul

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

Allen Coliban a fost ales primar al Brasovului in urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat ca se astepta sa castige, desi nu multa lume le-ar fi dat sanse. Mai mult decat atat, primarul.

Ce rusine! Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru Colectiv, a fost ales primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, sustinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

PeBloguri: Victoria lui Piedone, candidatul PPU-SL la Sectorul 5, confirma cresterea umanistilor

Dupa numararea aproape tuturor voturilor exprimate, se pare ca Cristian Popescu Piedone va fi noul primar al Sectorului 5. in acest context, PPU-SL, pe listele caruia a candidat Piedone, a emis un comunicat de presa.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

Botosani: Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona a murit la varsta de 60 de ani

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, Radu Anton a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, informeaza Agerpres. Barbatul, care a ocupat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )