Libnet.ro
UNICEF

11:15

Plagiatorul Victor Ponta, in fata Consiliului Baroului Bucuresti: Se decide daca fostul premier isi pierde calitatea de avocat

România Liberă România Liberă,
Plagiatorul Victor Ponta, in fata Consiliului Baroului Bucuresti: Se decide daca fostul premier isi pierde calitatea de avocat

Raportul pe baza caruia se va decide daca fostul premier pierde calitatea de avocat a ajuns in posesia membrilor Consiliului Baroului Bucuresti, care ar putea lua, azi, o decizie cu un caracter executoriu. continuă pe România Liberă

UPDATE. Plagiatorul Victor Ponta, in fata Consiliului Baroului Bucuresti. Discutiile se vor relua martea viitoare

Baroul Bucuresti va relua marti, 6 septembrie, discutiile cu privire la excluderea lui Victor Ponta din avocatura. Cei 15 membri ai consiliului au analizat miercuri raportul intocmit pe marginea eventualelor probleme de drept ridicate de o astfel de procedura, printre care si aceea referitoare la caraterul retroactiv al retragerii titlului de doctor in cazul sau.

Victor Ponta, in Barou pentru inca o saptamana! Consiliul de avocati se va reintruni pe 6 septembrie pentru a decide soarta fostului premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent miercuri la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a deliberat daca acesta va fi exclus din Barou, pe baza faptului ca si-a pierdut titlul de doctor. Potrivit.

Victor Ponta afla miercuri daca va fi exclus din Barou

Consiliul Baroului Bucuresti decide miercuri asupra cererii privind excluderea din barou a fostului premier Victor Ponta. Cererea a fost formulata de Monica Macovei, dupa ce lui Ponta i-a fost retras titlul de doctor pe motiv de plagiat.

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a.

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti. Cererea de excludere a fost trimisa de europarlamentarul Monica Macovei, imediat dupa ce ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat ordinul prin.

VIDEO Victor Ponta, la un pas de excludere din Barou

Baroul Bucuresti a amanat luarea unei decizii in privinta solicitarii Monicai Macovei, care a cerut ca Victor Ponta sa fie exclus din Barou dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, adica exact acel titlu care i-a asigurat fostului premier intrarea in colegiul avocatilor, fara examen. Specialistii in Drept sunt de parere ca acestea sunt ultimele zile ale lui Ponta in barou.

Victor Ponta: inca o institutie respectabila e folosita in dispute politice

Victor Ponta si-a pledat la Baroul Bucuresti cauza, dupa ce Monica Macovei a cerut excluderea sa din corpul avocatilor. Argumentul invocat de europarlamentar este retragerea titlului de doctor in drept, cel care i-a asigurat fostului premier intrarea in barou, fara examen, anunta DIGI24.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

Victor Ponta: Avem trei crize - regionala, financiara si de leadership. Nimeni nu conduce de fapt Romania (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, invitat in platoul B1 TV, ca in acest moment, Romania se confrunta cu trei crize: una regionala, una financiara si una de leadership. Ponta a.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )