Libnet.ro
UNICEF

17:45

Plangere penala impotriva sotiei criminalului din Caracal. Avocat: Luiza si doamna Dinca au fost impreuna in acea casa

Adevărul Adevărul,
Plangere penala impotriva sotiei criminalului din Caracal. Avocat: Luiza si doamna Dinca au fost impreuna in acea casa

Avocatul familiei Luizei Melencu a anuntat marti, 27 august 2019, ca a depus o plangere penala pe numele sotiei lui Gheorghe Dinca, dupa ce s-au constatat mai multe inadvertente in declaratii, in urma coroborarii cu alte probe adunate in dosar. continuă pe Adevărul

Alexandru Cumpanasu, plangere penala impotriva INML: Cineva minte cu nerusinare!

Alexandru Cumpanasu va depune, luni, la Parchetului General o noua plangere impotriva Institutului National de Medicina Legala. Unchiul Alexandrei Macesanu va cere si audierea tuturor politistilor.

Cazul criminalului din Caracal. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile

O luna de la disparitia Alexandrei, fata care a produs un cutremurat intr-un intreg sistem. De la o zi la alta, noi nereguli ies la iveala in modul in care au actionat autoritatile, iar in cazul Luizei,.

Singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Ce secret murdar ascunde familia criminalului din Caracal

Antena 3 a prezentat singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Imaginile sunt surprinse chiar in primele zile ale anchetei. Sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat cu desavrsire sa aiba vreun dialog cu.

Alexandru Cumpanasu, o noua plangere penala la Parchetul General

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca in cursul zilei de luni va merge la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala fata de INML. Potrivit acestuia, plangerea va.

Avocatul familiei Luizei, plangeri impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca: Sotia inculpatului si adolescenta s-au intalnit, au fost in acelasi moment in casa

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut doua plangeri impotriva familiei lui Gheorghe Dinca, in special impotriva sotiei acestuia. Am fost primit in audienta de procurorul general al.

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Adolescenta din Caracal, amendata cu 500 de lei, dupa o alerta falsa ca ar fi sechestrata

O adolescenta in varsta de 17 ani, din Caracal, a fost amendata cu 500 de lei pentru o sesizare fals.

O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Timp de 12 ore, mai multi politisti si jandarmi din judetul Olt au incercat sa gaseasca o fata care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, refuzand sa ofere date de identificare. Cand a fost gasita, fata a spus ca a vrut sa faca o gluma si a fost amendata, transmite Mediafax.

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

Filmul tragediei din Caracal. Personaje-cheie vorbesc

Povestea tragediei din Caracal pare sa fie departe de a avea un sfarsit, iar intrebarile despre ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza sunt tot mai multe. Pana in acest moment nu exista nicio certitudine ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )