Libnet.ro
UNICEF

10:30

Redeventa pentru proiectul minier de la Rosia Montana, majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Redeventa pentru proiectul minier de la Rosia Montana, majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Un parlamentar isi intreaba alegatorii cum sa voteze proiectul minier de la Rosia Montana

Deputatul clujean Aurelia Cristea anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca din prima zi a lui septembrie ii va consulta pe cei care au ales-o privind proiectul minier de la Rosia Montana. Ea spune ca votul sau in Parlament trebuie sa reflecte dorinta oamenilor din colegiul care au votat-o.

FOTO Redeventa pe care statul roman o va incasa pentru proiectul minier de la Rosia Montana a fost majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene.

Proiectul privind Rosia Montana, discutat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale. Exploatarea va aduce la bugete 2,3 miliarde de dolari, dupa ce statul a obtinut o crestere a participatiei la 25% iar redeventa va fi de 6%.

Proiectul privind Rosia Montana a fost votat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost votat astazi dupa ce a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale.

Protest la Timisoara impotriva proiectului minier de la Rosia Montana

Timisorenii dau adunarea pe Facebook pentru un mare miting pregatit pentru duminica, 1 septembrie, in Piata Victoriei.

FOTO FOTO Rosia Montana la bani marunti. Cat castiga statul roman in comparatie cu taxele percepute in lume

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene.

Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, aprobat in sedinta Guvernului desfasurata marti, 27 august 2013 cuprinde si o expunere prin care se motiveaza demersul executivului. Sunt invocate efectele crizei economice din Europa, necesitatea modernizarii domeniului industrial romanesc si crearea de noi locuri de munca.

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei.

Liderii PNL au sustinut, joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare, transmite Mediafax. Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a evocat majorarea redeventelor pentru exploatarile miniere in perspectiva anului viitor. El a admis ca in proiectul de lege transmis Parlamentului in ceea ce priveste exploatarea de aur de .

Guvernul va discuta marti proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Crin Antonescu: PNL nu a luat nici o decizie privind proiectul de la Rosia Montana / Va fi o dezbatere serioasa in Parlament

Crin Antonescu a declarat joi seara la Mamaia ca PNL nu a luat o decizie privind sprijinirea proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana. Un proiect de lege a fost trimis in aceasta saptamina de la Guvern la Parlament, spre dezbatere. Liderul PNL a adaugat ca in Parlament vom avea o discutie foarte aplicata si documentata.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )