Libnet.ro
UNICEF

11:15

Politic show:Basescu: Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati;Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Politic show:Basescu: Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati;Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei

Oprisan: Dragnea a uitat sa se mai consulte cu colegii de partid in anumite decizii. Presedintele Consiliului Judetean. Tudose, ministrilor: Sa dea Dumnezeu sa avem un an rodnic, ca linistit in mod cert nu va fi!. Declaratia zilei vine de. continuă pe Hotnews

Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a transmis miercuri seara pe Facebook lui Mihai Tudose ca a da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru, recomandandu-i acestuia din urma sa ceara revocarea lui Carmen Dan in mod institutional.

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro.

Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat.

Tudose, reactie pe Facebook fata de declaratiile lui Carmen Dan: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?!

Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6:27 a fost sunata de domnul chestor Ionita, care a anuntat-o ca doreste sa se vada cu domnia sa. In acea dimineata, i-a transmis acesteia ca nu vrea sa fie sef al IGPR. Sedinta de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anuntat ca nu il numesc pe domnul chestor Ionita, ca nu il demit pe domnul chestor Despescu si ca astept un raport de la dansul. Cum poate spune cineva ca anuntul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ionita sa se razgandeasca? Trageti dumneavoastra concluziile, a scris Tudose pe Facebook ca reactie la declaratiile ministrului de Interne ca are acordul scris al chestorului Ionita.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Carmen Dan, razbunatoare: Cere demisia lui Radu Gavris care a vorbit fara voia ei

Carmen Dan, Ministru de Internet si fosta secretara la o scoala din Videle, se foloseste de ocazia generata de scandalul politistului suspectat de pedofilie pentru a cere demisia lui Radu Gavris, Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei.

Carmen Dan, despre demisie: Retragerea unui ministru se decide in forurile statutare ale partidelor din coalitie (VIDEO)

Carmen Dan nu demisioneaza din functia de Ministru de Interne. Aceasta a declarat ca propunerile de ministri se decid in forurile statutare ale partidelor care formeaza coalitia de guvernamant si tot.

Carmen Dan, despre demisie: Retragerea unui ministru se decide in forurile statutare ale partidelor din coalitie

Carmen Dan nu demisioneaza din functia de Ministru de Interne. Aceasta a declarat ca propunerile de ministri se decid in forurile statutare ale partidelor care formeaza coalitia de guvernamant si tot.

Cu un ministru care minte nu mai pot lucra Tudose: Carmen Dan a spus ca e dispusa sa-si dea demisia. Cred ca, daca va fi lasata, va renunta la functie

Mihai Tudose a declarat ca nu mai poate sa lucreze cu un ministru care l-a mintit. Premierul a povestit ca Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit in momentul in care i-a comunicat faptul ca.

VIDEO Marian Godina, despre exprimarea lui Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )