Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Saptamana viitoare vom adopta rectificarea bugetara. Va trebui sa dramuim fiecare ban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de Guvern de vineri, ca saptamana viitoare Executivul va aproba rectificarea bugetara. El le-a cerut ministrilor sa analizeze atent fiecare solicitare de. continuă pe B1

O noua rectificare bugetara va fi aprobata saptamana viitoare Orban: Situatia economica nu e dintre cele mai bune

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Este a doua rectificare bugetara din acest an, dupa cea din aprilie, din timpul situatiei de urgenta. Orban a precizat ca situatia economica nu e dintre cele mai bune si Tva trebui sa dramuim fiecare ban.

Orban, despre rectificarea bugetara: Va trebui sa dramuim fiecare ban. Reevaluati foarte bine solicitarile VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri inaintea sedintei de Guvern ca saptamana viitoare va fi adoptata rectificarea bugetara si ca este nevoie sa se dramuiasca fiecare ban, in contextul situatiei economice generate de pandemie.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa dramuim fiecare ban si mai ales sa alocam resursele catre proiectele importante

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor ca pana sambata sa reevalueze foarte serios solicitarile pentru rectificarea bugetara deoarece doreste sa existe fundamentari solide pentru orice solicitare de bani. El a spus ca va trebui dramuit fiecare ban si alocate resurse catre proiectele importante.

Ludovic Orban, anunt cu scandal despre redeschiderea restaurantelor. Cand ar urma sa se intample

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vom putea discuta despre redeschiderea restaurantelor atunci cand contextul epidemiologic va fi sensibil imbunatatit. Restaurantele s-ar putea redeschide in etape, primele vizate fiind cele din incintele hotelurilor. Prrim ministrul vrea garantii de la patronii restaurantelor pentru a le putea deschide si in interior.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ludovic Orban, reactie dura dupa ce Renate Weber a atacat la CCR legea carantinei: Mi se pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei

Premierul Ludovic Orban a criticat-o dur pe Renate Weber, Avocatul Poporului, pentru faptul ca ar fi atacat Legea Carantinei la Curtea Constitutionala. Avocatul Poporului recidiveaza si ataca si o lege, care a fost adoptata de Parlament in urma deciziei CCR, tot la sesizarea Avocatului Poporului, a spus Orban.

Lovitura pentru Guvern si Iohannis. Avocatul Poporului ataca la CCR Legea carantinarii si izolarii. Replica lui Ludovic Orban

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala prevederile articolului 8 din legea privin carantina, referitor la izolarea intr-o unitate sanitara sau la o locatie alternativa atasata unitatii sanitare. Premierul Ludovic Orban a afirmat ca Avocatul Poporului recidiveaza si ataca legi fundamentale. Mie imi pare un atac impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei a transmis Orban, la inceputul sedintei de Guvern.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

LUDOVIC ORBAN: Fondul pentru Tranzitie Echitabila - solutia viabila pentru reconversia economica a zonelor miniere

Fondul european pentru Tranzitie Echitabila va genera resurse care vor putea fi folosite de guvern si de autoritatile locale pentru proiecte de dezvoltare in zonele miniere, in care activitatea va fi inchisa conform Planului Green Deal al Uniunii Europene, de decarbonificare economica pana in anul 2050, a declarat premierul Ludovic Orban, cu prilejul vizitei pe care efectuat-o, ieri, in Valea Jiului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )