Libnet.ro
UNICEF

21:45

Politikix. Regele Mihai, o necunoscuta pentru alesi. Cum au picat parlamentarii ora de istorie - VIDEO

Antena3 Antena3,
Politikix. Regele Mihai, o necunoscuta pentru alesi. Cum au picat parlamentarii ora de istorie - VIDEO

In ziua in care parlamentarii s-au intrecut in omagii aduse Regelui Mihai, cateva intrebari simple despre viata sa i-au pus in mare dificultate. Politicienii nostri. continuă pe Antena3

BASARABIA isi plange REGELE! Dodon: Regele Mihai va ramane in memoria generatiilor un simbol al demnitatii, intelepciunii si devotamentului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis o scrisoare de condoleante principesei mostenitoare a Romaniei, Margareta, in care afirma ca regele Mihai va ramane in memoria.

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

Nu s-a mai pomenit niciodata, in istorie, asa ceva. REGELE MIHAI I va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Marea CIUDATENIE a funeraliilor regale

Regele Mihai va fi inmormantat, sambata, 16 decembrie 2017, la ora 18. Slujba de ingropare a Regelui Mihai I va avea loc in Noua Catedrala de la Curtea de.

Profesor de istorie: imi cer iertare ca am predat lectii mincinoase despre Regele Mihai

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Adanc impresionati, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77.

Ultima ora: Casa Regala a Romaniei a publicat fotografii inedite cu Regele Mihai

Oficialii Casei Regale au facut publice pe site-ul oficial mai multe poze de colectie cu Majestatea Sa Regele Mihai. Articolul, care a fost distribuit si pe pagina de Facebook, a fost insotit de descrierea.

Scene scandaloase: Regele Mihai, iNJURAT si facut TRADATOR pe Arena Nationala(VIDEO)

Regele Mihai a fost injurat joi seara pe Arena Nationala, la inceputul meciului dintre FCSB si Lugano, potrivit presei sportive, citate de B1 TV. inaintea partidei s-a tinut un moment de.

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s.

De ce Regele Mihai va fi adus in tara abia in 13 decembrie

In ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11. 00, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la.

Cum a ajuns o ruina jalnica domeniul de vanatoare regal urias de la Manastirea. Regele Mihai a vanat acolo inainte de arestarea maresalului Antonescu

In tinerete, Regele Mihai mergea des la vanatoare pe domeniul regal pe care familia sa il detinea in apropiere de Oltenita. intr-un interviu, Majestatea Sa a povestit ca venea des in judetul Calarasi: Da, tatal meu avea o proprietate la Manastirea, era o ferma regala, dar cum a ajuns sa o aiba in proprietate nu stiu. Mergeam regulat la vanatoare de rate, gaste, mistreti. Asta imi amintesc bine.

96 de lucruri nestiute despre Regele Mihai. Majestatea Sa a lucrat ca agent de bursa la New York

Regele Mihai a lucrat ca agent de bursa la New York, a mancat mereu la pranz un singur fel si de-a lungul vietii, a avut multe animale de companie, mereu caini, se arata in lista 96 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )