Libnet.ro
UNICEF

22:45

Povestea dramatica a unui influencer ajuns om al strazii din cauza pandemiei: Am mancat din gunoi

Antena3 Antena3,
Povestea dramatica a unui influencer ajuns om al strazii din cauza pandemiei: Am mancat din gunoi

Joaquin Carmona, in varsta de 40 de ani, era unul dintre influencerii apreciati din Spania, datorita postarilor sale despre atletism. Pandemia l-a trimis direct in strada, fara acces la internet si privat de marea sa pasiune. continuă pe Antena3

Coronavirus: Persoanele cu diabet si boli de inima au un risc de 12 ori mai mare sa moara din cauza Covid - Studiu american

Persoanele cu boli preexistente precum boli de inima sau diabet sunt de sase ori mai predispusi sa fie spitalizati din cauza Covid-19 si au un risc de a muri din aceasta cauza de 12 ori mai mare fata de oamenii sanatosi, arata un nou studiu american, relateaza Reuters.

Gala Premiilor Oscar 2021 a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus: Cand ar urma sa aiba loc evenimentul

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar care trebuia sa aiba loc in februarie 2021 a fost amanata pentru luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat, luni, Academia americana de fi.

Ceremonia Oscarurilor se amana pana pe 25 aprilie 2021 din cauza pandemiei

Urmatoarea ceremonie a Oscarurilor a fost amanata timp de doua luni din cauza pandemiei coronavirusului si este programata acum pentru 25 aprilie 2021, a anuntat luni Academia de Arta si Stiinte Cinematografice, potrivit AFP.

Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

Numarul celor fara loc de munca in Romania, din cauza coronavirus, e de aproximativ un milion, luand.

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus.

Ce se intampla peste granite. 114 romani aflati in strainatate au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Aproape 3. 400 de romani din diaspora au fost confirmati cu COVID-19, iar 114 dintre acestia au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, anunta, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

inca 275 de noi infectari si 14 decese din cauza coronavirusului. Bilantul total al epidemiei: 21.679 imbolnaviri si 1.394 victime. 171 pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, sambata, la 21. 679 imbolnaviri si 1. 394 decese. Asta dupa ce, in ultimele 24 de ore au mai fost depistate pozitiv 275 de persoane, iar 14 dintre.

Mai multe cartiere din Beijing, din nou in izolare, din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus

Unsprezece cartiere rezidentiale din sudul capitalei Chinei, Beijing, se afla in izolare din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus intr-o piata din apropiere, au anuntat sambata autoritatile, citate de agentia Agerpres.

Seful unui post de politie din Olt a murit de coronavirus. Este primul politist care a murit din cauza COVID-19

Alexandru Gibea, seful Postului de Politie Ipotesti, Sectia 4 Politie Rurala Coteana din cadul IPJ Olt, in varsta de 49 ani, a murit din cauza noului coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )