Libnet.ro
UNICEF

01:05

Predictii inainte de Indian Wells! Unde cred americanii ca va ajunge Simona Halep la turneul care a inceput azi noapte

Adevărul Adevărul,
Predictii inainte de Indian Wells! Unde cred americanii ca va ajunge Simona Halep la turneul care a inceput azi noapte

Simona Halep participa la Indian Wells din postura de principala favorita, gratie locului 1 mondial pe care il ocupa in acest moment. continuă pe Adevărul

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11).

FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar, inainte de Indian Wells! Pictorial sexy al numarului 35 WTA

Sorana Cirstea va juca in aceasta seara la Indian Wells, unde o va intalni in turul I pe compatrioata ei, Monica Niculescu.

Serena Williams. Cate kilograme are si in ce consta meniul ei inainte de turneul de la Indian Wells

Serena Williams a revenit in circuitul WTA, ieri participand la un demonstrativ, inainte de Indian Wells, unde are un parcurs extrem de greu. Jucatoarea din SUA e departe de forma fizica ideala - are 75 kilograme.

Simona Halep revine maine pe teren, inainte de Indian Wells. Va juca la o competitie inedita, alaturi de alte staruri

Simona Halep este principala favorita a turneului de la Indian Wells, dar revenirea ei pe teren se va produce pe 6 martie.

incepe Indian Wells! Cine este sportiva din Romania care deschide balul si care sunt cele doua jucatoare care se vor duela in turul I

Turneul de la Indian Wells, unde Romania are cinci reprezentante pe tabloul feminin si unul pe cel masculin, incepe in aceasta seara si programeaza un duel romanesc an turul I.

Anuntul facut de Serena Williams cu putin timp inainte de turneul de la Indian Wells

Pentru turneul feminin care debuteaza miercuri la Indian Wells, o singura intrebare isi pun observatorii: ce spera Serena Williams, devenita mama in septembrie anul trecut, la revenirea sa dupa mai mult de un.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Sorana Cirstea face surpriza romaneasca la Indian Wells

Derby-ul Romaniei de la Indian Wells a fost castigat surprinzator de Sorana Cirstea, in fata jucatoarei Monica Niculescu.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )