Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera: Escape, primul film de fictiune VR din Romania cu Florin Piersic Jr si Paul Ipate, urmeaza sa fie lansat

Adevărul Adevărul,
Premiera: Escape, primul film de fictiune VR din Romania cu Florin Piersic Jr si Paul Ipate, urmeaza sa fie lansat

In premiera in Romania, Joi, 11 august, se lanseaza Escape, primul film de fictiune VR, datorita unei colaborari intre SPIDER si The Temple. continuă pe Adevărul

Primul copac digital din Romania: Care este conceptul din spatele produsului

In Parcul Copiilor din Timisoara, a fost plantat primul copac digital din Romania. Produsul se adreseaza teraselor, restaurantelor sau centrelor comerciale. Telekom Romania a plantat alaturi de.

Primul film VR romanesc are o distributie impresionanta si o poveste infricosatoare [VIDEO]

Popularitatea realitatii virtuale nu mai poate fi contestata, iar cea mai recenta dovada a succesului acestei tehnologii este primul film romanesc filmat pentru VR. Se numeste ESCAPE si are o distributie impresionanta. Prima experienta360 intr-un film romanesc o vei trai alaturi de Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Calin, Oana Nedelcu, [].

Piata berii din Romania a revenit pe un trend ascendent

Productia de bere ramane unul dintre factorii importanti in generarea cresterii economice la nivelul Romaniei, in special datorita caracterului sau national: peste 97% din berea consumata in Romania este produsa local, iar peste 70% din materiile prime agricole folosite pentru producerea berii provin chiar din Romania, a declarat recent la Constanta, Ciprian Dragos Sandu, secretarul general al Asociatiei Berarii Romaniei.

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere clarificari presedintelui Iohannis despre implicarea SRI in numirile din Justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a trimis o scrisoare publica presedintelui Klaus Iohannis pentru a clarifica in baza carei legi SRI face verificari prealabile numirilor politice sa.

FOTO: Iohannis, la exercitiul Saber Guardian: Primul exercitiu major pentru Romania. SUA anunta desfasurari de TRUPE si mai mari in 2017

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16, care va avea loc la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Getica din Cincu, judetul Brasov, potrivit Administratiei Prezidentiale.

FOTO: Iohannis, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16: Primul exercitiu major pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16, care va avea loc la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Getica din Cincu, judetul Brasov, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Locul din Romania unde se traieste cel mai mult: Speranta de viata din toate judetele

Institutul National de Statistica a realizat un top sperantei de viata, pe judete, arata GreatNews. Potrivit raportului, bucurestenii ocupa primul loc - 77, 83 de ani. Surprinzator, deoarece Capitala este una.

Ministerul Sanatatii confirma ca o femeie din Romania a murit din cauza virusului West Nile

O femeie de 79 de ani din Ialomita a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile, avand deja o patologie care a cauzat complicatii, informeaza Ministerul Sanatatii. Stire in curs de.

Cat pierd agricultorii din Romania din cauza secetei din acest an

In lipsa ploilor si a unor sisteme de irigatii puse la punct, campiile din estul si sudul Romaniei s-au uscat, iar cele mai afectate sunt culturile agricole de primavara, precum porumbul si floarea-soarelui, conform Adevarul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )