Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul copac digital din Romania: Care este conceptul din spatele produsului

B1 B1,
Primul copac digital din Romania: Care este conceptul din spatele produsului

In Parcul Copiilor din Timisoara, a fost plantat primul copac digital din Romania. Produsul se adreseaza teraselor, restaurantelor sau centrelor comerciale. Telekom Romania a plantat alaturi de. continuă pe B1

Singurul sat din Romania care are propriul imn. Cand intoneaza localnicii cantecul solemn compus de un consatean

Satul Cucorani, din comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani este singurul din Romania care are un imn propriu. Se numeste Imnul Cucoranenilor si a fost compus in perioada interbelica. Se canta si astazi.

A aparut primul update la Windows 10. Care sunt principalele noutati

Compania Microsoft anunta primul update major la sistemul de operare Windows 10, care este disponibil, incepand cu luna august, pentru clientii din intrega lume.

Piata berii din Romania a revenit pe un trend ascendent

Productia de bere ramane unul dintre factorii importanti in generarea cresterii economice la nivelul Romaniei, in special datorita caracterului sau national: peste 97% din berea consumata in Romania este produsa local, iar peste 70% din materiile prime agricole folosite pentru producerea berii provin chiar din Romania, a declarat recent la Constanta, Ciprian Dragos Sandu, secretarul general al Asociatiei Berarii Romaniei.

Cele mai populare destinatii de vara pe Pinterest. Un loc spectaculos din Romania, in top

Daca ai putea pleca maine oriunde in lume, unde ar fi? Reteaua Pinterest a dezvaluit ce locuri isi doresc sa vada cei mai multi utilizatori, asa ca a rezultat un top cu cele mai populare destinatii din lume , in care se afla si un loc din Romania.

Eurosport pregateste surprize mari pentru fanii Premier League din Romania. Care e strategia celui mai tare brand de pe piata sportiva media

Eurosport a dat lovitura pe piata media din Romania si nu numai, prin achizitionarea din sezonul viitor, a turneului de la Wimbledon, avand acum in portofoliu toate cele patru turnee de Grand Slem ale anului, dar proiectele nu se opresc aici.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere clarificari presedintelui Iohannis despre implicarea SRI in numirile din Justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a trimis o scrisoare publica presedintelui Klaus Iohannis pentru a clarifica in baza carei legi SRI face verificari prealabile numirilor politice sa.

Prima firma din Romania care a produs suc de mere natural prin presare a ajuns sa importe materie prima din Ungaria: Nu ne ajunge de la producatorii locali

Doctor Vitamin este un brand de sucuri naturale de mere aparut intr-un colt de tara, care a reusit sa intre pe intreaga piata nationala. A fost primul suc natural romanesc ajuns pe rafturile marilor supermarketuri. Problema administratorilor societatii o reprezinta aprovizionarea cu materie prima.

FOTO: Iohannis, la exercitiul Saber Guardian: Primul exercitiu major pentru Romania. SUA anunta desfasurari de TRUPE si mai mari in 2017

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16, care va avea loc la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Getica din Cincu, judetul Brasov, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Locul din Romania unde se traieste cel mai mult: Speranta de viata din toate judetele

Institutul National de Statistica a realizat un top sperantei de viata, pe judete, arata GreatNews. Potrivit raportului, bucurestenii ocupa primul loc - 77, 83 de ani. Surprinzator, deoarece Capitala este una.

FOTO: Iohannis, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16: Primul exercitiu major pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la exercitiul militar multinational Saber Guardian-16, care va avea loc la Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Getica din Cincu, judetul Brasov, potrivit Administratiei Prezidentiale.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )