Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Dancila: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece. Nu poate exista sustinere pentru nimic

Antena3 Antena3,
Premierul Dancila: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece. Nu poate exista sustinere pentru nimic

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura nu va trece, intrucat reprezentantii Opozitiei nu au cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Motiunea de cenzura cu care ne ameninta. continuă pe Antena3

Tradare! Doi deputati PSD ar fi semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila - SURSE

Un lider PSD sustine ca se face santaj pentru aceste semnaturi pentru motiunea de cenzura. Exista informtaii ca exista cel putin doi parlamentari din partea social-democratilor ca ar fi semnat motiunea de.

Ce contine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Printre multe alte probleme, autorii motiunii afirma ca in ultimul timp, Viorica Dancila a demonstra.

Sunt 238 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca pentru motiunea de cenzura au semnat pana in prezent 238 de parlamentari, dintre care 20 sunt din partea ALDE. in momentul acesta, din.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Marcel Ciolacu (PSD): Motiunea de cenzura nu trece. Opozitia nu are niciun program de guvernare, nici macar o schita

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sustine ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu va avea succes si acuza partidele din Opozitie ca nu au niciun program de.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pregatita de opozitie nu va trece in urma votului din Parlament. intr-o postare pe Facebook, Dancila sustine ca demersul.

Din SUA, Viorica Dancila transmite opozitiei ca motiunea de cenzura nu va trece: Au mai incercat si au esuat lamentabil

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila transmite un mesaj opozitiei de la Bucuresti, sustinand, intr-o postare pe Facebook, ca motiunea de cenzura nu va trece. Interventia premierului vine in contextul in care liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiune.

Ludovic Orban (PNL): Motiunea de cenzura intra in linie dreapta. Mi-am propus ca obiectiv sa strangem toate semnaturile in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca toate semnaturile pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila vor fi stranse in aceasta saptamana, urmand ca in acest interval de timp s.

Prima dezertare oficiala din PSD: senatorul Emanoil Savin voteaza motiunea de cenzura

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului. Savin a declarat pentru News. ro ca a fost contactat pentru a semna motiunea de cenzura initiata de PNL si ca va semna documentul impotriva guvernului Dancila, fara a fi decis daca o va si vota. Liderul PSD Prahova spune ca nu a primit demisia senatorului Savin. El a explicat si motivele demisiei sale.

Premierul Dancila, intrevedere cu secretarul american al Energiei. Ce au discutat oficialii - VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu secretarul american al Energiei, Rick Perry, in contextul vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii. Cu acest prilej, a fost semnat Memorandumul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )