Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut operatii estetice: Nimic, absolut nimic! Ar fi incorect sa zici astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra! (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, intrebata daca si-a facut operatii estetice: Nimic, absolut nimic! Ar fi incorect sa zici astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra! (VIDEO)

Aflata in campanie la Botosani, Viorica Dancila a fost intrebata de un reporter daca si-a facut operatii estetice. Premierul a negat ca ar fi recurs la astfel de proceduri si a declarat ca totul se. continuă pe B1

Viorica Dancila, intrebata daca are vreo operatie estetica: Doamne fereste! Nimic. Absolut nimic

Viorica Dancila a fost intrebata daca si-a facut operatii estetice. Dupa lansarea candidaturii dumneavoastra, multa lume spunea ca v-ati facut implant. Aveti vreo operatie estetica?, a.

Viorica Dancila, intrebata daca protejarea lui Tariceanu de DNA a fost o greseala: Cred ca da (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca a fost o greseala a PSD ca l-a protejat pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale. Cred.

Dancila, intrebata daca Guvernul Orban ar putea fi votat si de parlamentari PSD: Nu am emotii. Niciunul nu-si mai asuma sa tradeze increderea cetatenilor

Viorica Dancila a declarat ca niciun social-democrat nu-si mai asuma sa tradeze voturile date si increderea cetatenilor, ca reactie la afirmatia premierului desemnat, Ludovic Orban, potrivit careia va negocia individual cu parlamentari PSD pentru sustinea guvernului, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la.

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in .

Cate operatii estetice are, de fapt, Andreea Esca. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv a recunoscut

De o buna perioada incoace, fanii celei mai cunoscute prezentatoare de stiri se tot intreaba daca a apelat sau nu la maestria medicilor esteticieni, pentru ca arata mai bine decat in tinerete. Cum a incercat Andreea Esca sa corecteze un defect? Ce operatii estetice are Andreea Esca? Stirile de la orele 19:00 au deja o .

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresti cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Viorica Dancila, noi declaratii despre ancheta de la TAROM: Daca a gresit cineva din Guvern, voi fi necrutatoare

Premierul demis Viorica Dancila a declarat miercuri, la Suceava, ca in ceea ce priveste ancheta de la TAROM doreste doar adevarul, ea adaugand ca, personal, nu crede ca cineva ar fi fost atat de.

Ce vrea sa faca Viorica Dancila daca va ajunge presedinte: Premierul va fi cel care va avea majoritatea in Parlament

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si candidat la functia de presedinte al Romaniei, Viorica Dancila, sustine ca, in cazul in care va castiga alegerile, va desemna un premier propus de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )