Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Nicolae Ciuca a lamurit zvonurile care circula despre lockdown

Antena3 Antena3,
Premierul Nicolae Ciuca a lamurit zvonurile care circula despre lockdown

Premierul interimar Nicolae Ciuca a clarificat, in sedinta de Guvern de vineri, fake news-ul prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou, declarand ca acest lucru nu este adevarat. continuă pe Antena3

Premierul Nicolae Ciuca cere intensificarea controalelor in piete, dupa redeschiderea acestora

Pietele din Capitala vor fi redeschise, dar vor fi verificate de autoritati, a anuntat, vineri, premierul interimar, Nicolae Ciuca.

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat proritatile mandatului sau interimar

In prima declaratie de presa de la numirea ca premier intermar, Nicolae Ciuca a anuntat prioritatile pe care guvernul le va avea in perioada imediat urmatoare.

Decizie finala luata de Guvern. Premierul interimar Nicolae Ciuca, mesaj clar pentru romani cu privire la un nou lockdown

Vesti mai putin bune pentru mii de romani, chiar inainte de sarbatori. Primarul interimar, Nicolae Ciuca, a vorbit in cursul sedintei de Guvern de astazi despre posibilitatea introducerii unui lockdown, cat si depsre prelungirea starii de alerta. Totodata, noul primar a explicat necesitatea mentinerii carantinei pentru mai multe localitati din Romania. Nicolae Ciuca, anunt de .

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare anti-COVID: Pana in acest moment, sunt atinsi parametrii pe care ni i-am propus. Comunicarea va da succesul efortului de la nivel guvernamental (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a anuntat in debutul sedintei de guvern de vineri dimineata, referindu-se la campania nationala de vaccinare anti-coronavirus, ca pana acum lucrurile se desfasoara in.

Nicolae Ciuca, despre problemele cu apa calda si caldura din Capitala: Am identificat suma necesara astfel incat sa putem sa sporim capacitatea de interventie a echipelor de mentenenta si reparatii

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a anuntat vineri, la finalul unei discutii cu primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si cu mai multi membri ai Guvernului, ca a fost identificata suma necesara astfel.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar al Romaniei. Prezent in numeroase teatre de operatiuni si decorat de americani. Averea militarului

Actualul premier interimat Nicolae Ciuca ar putea fi unul din numele cu care liberalii vor merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis in vederea formarii viitorului Executiv, arata surse politice din PNL pentru Adevarul. Cunoscut si ca generalul desertului, Nicolae Ciuca are o reputatie buna in cadrul partenerilor americani, care, de altfel, i-au oferit mai multe distinctii si decoratii.

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )