Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premierul Orban avertizeaza ca pacientii cu Covid trebuie monitorizati mai atent

România Liberă România Liberă,
Premierul Orban avertizeaza ca pacientii cu Covid trebuie monitorizati mai atent

Premierul Orban a cerut, joi, in sedinta de Guvern, ca persoanele care au fost diagnosticate cu Covi. continuă pe România Liberă

Cele 3 bauturi care trebuie consumate mai rar. De ce iti fac rau, nimeni nu stia asta

Mesele copioase sau cele luate in graba, ori chiar unele bauturi, aduc dupa ele senzatie de disconfort sau balonare. Problema digestiva comuna poate fi data uitarii daca incercam macar sa consumam cat mai rar aceste trei bauturi. 3 bauturi care te baloneaza Balonarea poate avea numeroase cauze, fie ca este vorba despre mancarea nepotrivita, despre .

Dr. Radu Tincu: in 10-12 zile, cele 1040 de paturi la ATI vor fi ocupate Dr. V Gheorghita 10% din pacientii cu Covid ajung la ATI

Doctorul Radu Tincu avertizeaza ca epidemia a fosts capata de sub control si ca, daca ritmul de crestere se mentine, in 10-12 zile, toate cele 1040 de paturi la ATI vor fi ocupate. Doctorul Virgil Gheorghita spune ca 700-750 de paturi sunt ocupate in mod real, dar avertizeaza ca 10% din pacientii Covid ajung la ATI si cere masuri sanitare de urgenta.

Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Seful Guvernului ramane totusi in carantina

Premierul Ludovic Orban a obtinut un rezultat negativ la testarea Covid, a anuntat, luni la amiaza, .

Ludovic Orban, suspect de Covid-19. Langa cine a stat de s-ar fi infectat

Ludovic Orban, premierul Romaniei, ar fi suspect de infectare cu noul coronvirus, conform unor informatii de ultima ora. Se oare ca acesta si-a suspendat toate activitatile programate pentru astazi. Ludovic Orban, suspect de Covid-19 Informatiile de ultima ora spun ca premierul Ludovic Orban este suspect de infectare cu noul coronavirus. Ca urmare, au fost suspendate .

CORONAVIRUS |Sibiu: 34 de paturi suplimentare pentru pacientii COVID-19 au fost amenajate in containere amplasate in curtea Spitalului Judetean

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Sibiu a amenajat 34 de paturi pentru pacientii testati pozitiv pentru noul coronavirus in containere amplasate provizoriu in curtea unitatii. Cele doua.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )