Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum au fost suprinsi presedintele Iohannis si premierul Orban inainte de inceperea marsului de comemorare a victimelor Revolutiei

Antena3 Antena3,
Cum au fost suprinsi presedintele Iohannis si premierul Orban inainte de inceperea marsului de comemorare a victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemorare a victimelor Revolutiei Romane, care se desfasoara in Piata Universitatii. continuă pe Antena3

Cum au fost surprinsi presedintele Iohannis si premierul Orban inainte de inceperea marsului de comemorare a victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemorare a victimelor Revolutiei Romane, care se desfasoara in Piata Universitatii.

Klaus Iohannis si premierul Orban participa la slujba de pomenirea a eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

Presedintele Iohannis si premierul Orban participa la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei Romane de la Catedrala Patriarhala (VIDEO)

Continua ceremoniile in memoria miilor de oameni care s-au jertfit pentru libertate in urma cu 30 de ani, in ceea ce dainuieste in memoria colectiva drept Revolutia Romana. Chiar la aceasta ora,.

Premierul Orban: PNL sustine alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sustin alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar cu dezbatere si vot in Parlament, pentru ca alte modalitati de adoptare a reglementarilor pot fi atacate ulterior.

Marsul de comemorare al eroilor martiri. Presedintele si premierul au ajuns

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au ajuns duminica seara la marsul de comemora.

Klaus Iohannis anunta ca premierul Orban ar putea demisiona

Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban ar putea demisiona din functia de premier al Romaniei pentru a putea provoca alegeri anticipate.

Guvernul Orban marcheza 30 de ani de la Revolutie, cu o expozitie dedicata eroilor si un concert sustinut de Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu. Presedintele Iohannis, prezent si el la Ateneu

Guvernul Orban organizeaza, duminica, 22 decembrie, un eveniment la Ateneul Roman, prin care doreste sa marcheze 30 de ani de la Revolutie. Presedintele Klaus Iohannis va participa si el la manifestari,.

Sute de oameni au participat la marsul in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Iohannis si Orban, prezenti la mars FOTO

Sute de persoane au participat la marsul pentru comemorarea victimelor Revolutiei din 1989. Participantii au pornit in jurul orei 17. 15 din Piata Victoriei spre Piata Universitatii. in Piata Revolutiei au fost citite numele tuturor mortilor de la Revolutia din decembrie 1989. Presedintele Iohannis a participat si el la acest mars.

Presedintele Iohannis: Cand cineva vrea sa abata atentia de la probleme grave, incep discutiile pe pensii speciale si unguri

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, consider ca Guvernul Orban nu va avea probleme in ceea ce priveste plata pensiilor in anul 2020. Seful statului a precizat ca doreste discutii intre partidele.

Premierul Orban, la evenimentul dedicat eroilor martiri de la Ateneul Roman: Comemoram acele zile teribile, pline de tragism si maretie, si ne dam seama ca Revolutia face parte din noi insine (VIDEO)

Revolutia Romana, singura pentru care s-a varsat sange in 1989, a ramas vine in memoria noastra, precum si in cea europeana, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica, 22 decembrie, la evenimentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )